DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1888
Citron iste, tilsat sukker, pulver
Engelsk navn
Lemon Icetea, sugar added, powder
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1656 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 0 kJ 1003
Energi (kcal) 390 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 0 kcal 1003
Protein 0,1 g 1 2187
Kulhydrat difference 97,3 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 97,3 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1 1655
Fedt 0,0 g 1 1655
Alkohol 0,0 g 1 1655
Salt deklaration 0,16 g 1 1003
Aske 0,2 g 1 2195
Tørstof 97,6 g 1 2195
Vand 2,4 g 1 2195
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1 1655
beta-Caroten 0 µg 1 2141
D-vitamin 0 µg 1 1655
E-vitamin 0 α-TE
alfa-Tokoferol 0 mg 1 2187
K1-vitamin 0 µg 1 2187
Thiamin (B1-vitamin) 0,01000 mg 1 2141
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0400 mg 1 2141
Niacinækvivalent 0,300 NE 1003
Niacin 0,300 mg 1 2141
B6-vitamin 0,0200 mg 1 2141
Pantotensyre 0,130 mg 1 2141
Biotin 1,000 µg 1 2141
Folat 4,00 µg 1 2141
B12-vitamin 0 µg 1 1655
C-vitamin 233 mg 1003
Ascorbinsyre 231 mg 1 2195
Dehydroascorbinsyre 1,70 mg 1 2195
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 65,3 mg 1 2195
Kalium 40,3 mg 1 2195
Calcium 1,66 mg 1 2195
Magnesium 2,48 mg 1 2195
Jern mg 1 2195
Kobber 0,0155 mg 1 2195
Zink mg 1 2195
Mangan 0,559 mg 1 2195
Selen 0 µg 1 2141
Fosfor 2,64 mg 1 2195
Jod 0,391 µg 1 2195
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,335 g 1 2195
Galaktose 0 g 1 2141
Glukose 21,0 g 1 2195
Sum monosakkarider 21,3 g 1003
Laktose 0 g 1 1655
Maltose 0 g 1 2141
Sakkarose 72,0 g 1 2195
Sum disakkarider 72,0 g 1003
Sum sukkerarter 93,3 g 1003
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,019 1003
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 1,10 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1 1267

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby