DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1890
Sodavand, tilsat kunstig sødestof
Engelsk navn
Soft drink, artificial sweetener added
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 6 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 3 kJ 1003
Energi (kcal) 1 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 1 kcal 1003
Protein 0,0 g - 0,1 2 2195
Protein, deklaration 0,0 g - 0,1 2 2195
Kulhydrat difference 0,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,2 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1 1655
Fedt 0,0 g - 0,5 2 2195
Alkohol 0,0 g 1 1655
Salt deklaration 0,03 g 11 1003
Aske 0,0 g 0,1 - 0,1 11 2195
Tørstof 0,4 g 0,31 0,222 - 0,851 11 2195
Vand 99,6 g 99,69 99,1 - 99,7 11 2195
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 14,4 RE 1003
Retinol 0 µg 1 1655
beta-Caroten 86,7 µg 89,0 89 - 171 3 2195
D-vitamin 0 µg 1 1655
E-vitamin 0 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 0 mg 1 2135
K1-vitamin 0 µg 1 2135
K-vitamin 0 µg
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1 2135
Riboflavin (B2-vitamin) 0 mg 1 2135
Niacinækvivalent 0,0130 NE 1003
Niacin 0,0130 mg 1 2195
B6-vitamin 0 mg 1 2135
Pantotensyre mg 1 2195
Biotin 0,0280 µg 1 2195
Folat 0 µg 1 2135
B12-vitamin 0 µg 1 1655
C-vitamin 3,99 mg 1003
Ascorbinsyre 3,88 mg 4,7 - 11,7 6 2195
Dehydroascorbinsyre 0,103 mg 0,18 - 0,24 6 2195
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 10,3 mg 7,2 0,219 - 29,2 11 2195
Kalium 5,11 mg 4,2 0,406 - 16,9 11 2195
Calcium 5,04 mg 0,593 0,593 - 12,7 11 2195
Magnesium 0,774 mg 0,332 0,332 - 2,22 11 2195
Jern 0,00418 mg 0,046 - 0,046 11 2195
Kobber 0,00800 mg 0,008 0,006 - 0,017 11 2195
Zink 0 mg - 0,03 11 2195
Mangan 0 mg - 0,005 11 2195
Krom 0 µg - 2 3 2195
Selen 0 µg - 1,1 3 2195
Fosfor 8,49 mg 0,76 0,64 - 25,6 11 2195
Jod 0,924 µg 0,74 0,32 - 2,52 11 2195
Nikkel 0 µg - 0,34 3 2195
Sum mineraler 29,7 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,0641 g 0,135 - 0,16 7 2195
Galaktose 0 g 1 1655
Glukose 0,0576 g 0,127 - 0,145 7 2195
Sum monosakkarider 0,122 g 1003
Laktose 0 g 1 1655
Maltose 0 g 1 1655
Sakkarose 0,0353 g 0,105 - 0,142 7 2195
Sum disakkarider 0,0353 g 1003
Sum sukkerarter 0,157 g 1003
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,000 2195
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 0 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1 1267
Massefylde 1,0 11 2195
pH 3,2 11 2195

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby