DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1891
Sodavand, tilsat sukker og kunstig sødestof
Engelsk navn
Soft drink, sugar and artificial sweetener added
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 19 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 14 kJ 1003
Energi (kcal) 5 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 3 kcal 1003
Protein 0,0 g 1 1655
Protein, deklaration 0,0 g 1 1655
Kulhydrat difference 1,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 1,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,8 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1 1655
Fedt 0,0 g 1 1655
Alkohol 0,0 g 1 1655
Salt deklaration 0,05 g 2 1003
Aske 0,0 g - 0,1 2 2195
Tørstof 1,1 g 1,129 0,768 - 1,49 2 2195
Vand 98,9 g 98,87 98,5 - 99,2 2 2195
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 3,98 RE 1003
Retinol 0 µg 1 1655
beta-Caroten 23,9 µg 7,9 7,9 - 89 11 T 1889.0
D-vitamin 0 µg 1 1655
E-vitamin 0 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 0 mg 1 2135
K1-vitamin 0 µg 1 2135
K-vitamin 0 µg
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1 2135
Riboflavin (B2-vitamin) 0 mg 1 2135
Niacinækvivalent 0,0130 NE 1003
Niacin 0,0130 mg 1 T 1890.0
B6-vitamin 0 mg 1 2135
Pantotensyre mg 1 T 1890.0
Biotin 0,0280 µg 1 T 1890.0
Folat 0 µg 1 2135
B12-vitamin 0 µg 1 1655
C-vitamin 8,06 mg 1003
Ascorbinsyre 7,70 mg 1 2195
Dehydroascorbinsyre 0,360 mg 1 2195
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 20,6 mg 20,6 16,7 - 24,5 2 2195
Kalium 3,76 mg 3,76 3,08 - 4,44 2 2195
Calcium 8,50 mg 8,5 6,9 - 10,1 2 2195
Magnesium 1,92 mg 1,925 1,82 - 2,03 2 2195
Jern 0 mg - 0,02 2 2195
Kobber 0,00300 mg 0,006 - 0,006 2 2195
Zink 0 mg - 0,03 2 2195
Mangan 0 mg - 0,005 2 2195
Selen 0 µg - 1,1 3 T 1890.0
Fosfor 0,450 mg 0,9 - 0,9 2 2195
Jod 1,48 µg 1,48 0,91 - 2,05 2 2195
Sum mineraler 35,2 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g - 0,1 2 2195
Galaktose 0 g 1 1655
Glukose 0,840 g 0,84 0,45 - 1,23 2 2195
Sum monosakkarider 0,840 g 1003
Laktose 0 g 1 1655
Maltose 0 g 1 1655
Sakkarose 0 g - 0,1 2 2195
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 0,840 g 1003
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,000 1655
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 0 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1 1267
Massefylde 1,0 2 2195
pH 3,9 2 2195

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby