DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1893
Læskedrik, tilsat sukker, drikkeklar
Engelsk navn
Soft drink, not carbonated, sugar added, ready to drink
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 2 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 174 kJ 1003
Energi (kcal) 0 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 41 kcal 1003
Protein 0,1 g 1 2195
Protein, deklaration 0,1 g 1 2195
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 10,1 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1 1655
Fedt g 1 2195
Alkohol 0,0 g 1 1655
Salt deklaration 0,01 g 11 1003
Aske 0,0 g 0,1 - 0,12 11 2195
Tørstof 10,9 g 11,79 6,99 - 13,5 11 2195
Vand 89,1 g 88,21 86,5 - 93 11 2195
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 45,7 RE 1003
Retinol 0 µg 1 1655
beta-Caroten 274 µg 274,0 198 - 350 2 2195
D-vitamin 0 µg 1 1655
E-vitamin 0 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 0 mg 1 2135
K1-vitamin 0 µg 1 2135
K-vitamin 0 µg
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg - 0,02 2 2195
Riboflavin (B2-vitamin) 0 mg - 0,02 2 2195
Niacinækvivalent 0,0380 NE 1003
Niacin 0,0380 mg 0,038 0,036 - 0,04 2 2195
B6-vitamin 0 mg - 0,04 2 2195
Pantotensyre 0,0145 mg 0,029 - 0,029 2 2195
Biotin 0,373 µg 0,373 0,096 - 0,65 2 2195
Folat 0,1000 µg 1 2135
B12-vitamin 0 µg 1 1655
C-vitamin 8,64 mg 1003
Ascorbinsyre 8,29 mg 3,1 - 35 10 2195
Dehydroascorbinsyre 0,351 mg 0,1 - 2,6 10 2195
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 5,43 mg 2,39 0,76 - 40,7 11 2195
Kalium 17,4 mg 13,8 7,9 - 33,3 11 2195
Calcium 9,90 mg 11,8 0,34 - 13,6 11 2195
Magnesium 1,85 mg 1,9 0,156 - 2,93 11 2195
Jern 0,0210 mg 0,025 - 0,076 11 2195
Kobber 0,00718 mg 0,007 0,006 - 0,019 11 2195
Zink 0 mg - 0,03 11 2195
Mangan 0,0304 mg 0,009 0,009 - 0,176 11 2195
Krom µg 1 2195
Selen 3,20 µg 1 2195
Fosfor 2,39 mg 0,72 0,532 - 15,6 11 2195
Jod 0,745 µg 0,65 0,181 - 1,79 11 2195
Nikkel µg 1 2195
Sum mineraler 37,0 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 2,48 g 1,94 0,174 - 6,2 11 2195
Galaktose 0 g 1 1655
Glukose 2,53 g 1,89 0,8 - 5,8 11 2195
Sum monosakkarider 5,00 g 1003
Laktose 0 g 1 1655
Maltose 0 g 1 1655
Sakkarose 5,10 g 4,6 0,34 - 9 11 2195
Sum disakkarider 5,10 g 1003
Sum sukkerarter 10,1 g 1003
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,018 2195
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 0 mg 1 1655
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1 1267
Massefylde 1,0 11 2195
pH 3,1 11 2195

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby