DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1895
Koncentreret læskedrik, tilsat sukker, fortyndes 1+4
Engelsk navn
Concentrated soft drink, not carbonated, sugar added, dilution 1+4
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 0 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 670 kJ 1003
Energi (kcal) 0 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 158 kcal 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 39,4 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1 1655
Fedt g 1 2195
Alkohol 0,0 g 1 1655
Salt deklaration 0,01 g 10 1003
Aske 0,0 g 0,1 - 0,12 10 2195
Tørstof 42,2 g 42,15 33,4 - 53,7 10 2195
Vand 57,8 g 57,85 46,3 - 66,6 10 2195
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1 1655
beta-Caroten 0 µg - 2 4 2195
D-vitamin 0 µg 1 1655
E-vitamin 0 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 0 mg 1 2135
K1-vitamin 0 µg 1 2135
K-vitamin 0 µg
Thiamin (B1-vitamin) 0,0210 mg 0,042 - 0,042 2 2195
Riboflavin (B2-vitamin) 0 mg - 0,02 2 2195
Niacinækvivalent 0,115 NE 1003
Niacin 0,115 mg 0,097 0,06 - 0,178 5 2195
B6-vitamin 0 mg - 0,04 2 2195
Pantotensyre 0,00580 mg 0,029 - 0,029 5 2195
Biotin 0,450 µg 0,28 0,059 - 1,03 5 2195
Folat 1,000 µg 1 2135
B12-vitamin 0 µg 1 1655
C-vitamin 8,97 mg 1003
Ascorbinsyre 8,88 mg 71 - 71 8 2195
Dehydroascorbinsyre 0,0950 mg 0,76 - 0,76 8 2195
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 3,80 mg 1,245 0,701 - 10,8 10 2195
Kalium 29,2 mg 26,15 13,3 - 53,1 10 2195
Calcium 6,94 mg 7,235 4,79 - 9,7 10 2195
Magnesium 1,97 mg 1,815 0,8 - 3,94 10 2195
Jern 0,0950 mg 0,09 0,023 - 0,183 10 2195
Kobber 0,00668 mg 0,0128 - 0,038 10 2195
Zink 0,00803 mg 0,0313 - 0,049 10 2195
Mangan 0,181 mg 0,058 0,008 - 0,77 10 2195
Krom 0 µg - 2 2 2195
Selen 0 µg - 1,1 2 2195
Fosfor 1,66 mg 1,565 0,671 - 3,11 10 2195
Jod 0,341 µg 0,239 0,193 - 1,52 10 2195
Nikkel 0,800 µg 1,6 - 1,6 2 2195
Sum mineraler 43,6 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 15,5 g 15,9 6,6 - 21,6 10 2195
Galaktose 0 g 1 1655
Glukose 15,0 g 15,7 6,4 - 21,4 10 2195
Sum monosakkarider 30,5 g 1003
Laktose 0 g 1 1655
Maltose 0 g 1 1655
Sakkarose 8,93 g 6,65 0,32 - 30,8 10 2195
Sum disakkarider 8,93 g 1003
Sum sukkerarter 39,4 g 1003
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 2195
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 0 mg 1 1655
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1 1267
Massefylde 1,2 10 2195
pH 2,7 10 2195

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby