DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1896
Koncentreret læskedrik, tilsat sukker, fortyndes 1+5
Engelsk navn
Concentrated soft drink, not carbonated, sugar added, dilution 1+5
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 774 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 0 kJ 1003
Energi (kcal) 182 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 0 kcal 1003
Protein 0,0 g 1 1655
Kulhydrat difference 45,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 45,5 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1 1655
Fedt 0,0 g 1 1655
Alkohol 0,0 g 1 1655
Salt deklaration 0,01 g 1 1003
Aske 0,1 g 1 2195
Tørstof 45,7 g 1 2195
Vand 54,3 g 1 2195
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 12,7 RE 1003
Retinol 0 µg 1 1655
beta-Caroten 76,0 µg 1 2195
D-vitamin 0 µg 1 1655
E-vitamin 0 α-TE
alfa-Tokoferol 0 mg 1 2135
K1-vitamin 0 µg 1 2135
Thiamin (B1-vitamin) mg 1 2195
Riboflavin (B2-vitamin) mg 1 2195
Niacinækvivalent 0,184 NE 1003
Niacin 0,184 mg 1 2195
B6-vitamin mg 1 2195
Pantotensyre 0,0260 mg 1 2195
Biotin 0,570 µg 1 2195
Folat 1,000 µg 1 2135
B12-vitamin 0 µg 1 1655
C-vitamin 18,8 mg 1003
Ascorbinsyre 18,7 mg 1 2195
Dehydroascorbinsyre 0,120 mg 1 2195
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 4,98 mg 1 2195
Kalium 76,8 mg 1 2195
Calcium 8,01 mg 1 2195
Magnesium 3,04 mg 1 2195
Jern 0,177 mg 1 2195
Kobber mg 1 2195
Zink 0,0560 mg 1 2195
Mangan 0,200 mg 1 2195
Selen 0 µg 1 2135
Fosfor 4,07 mg 1 2195
Jod 0,540 µg 1 2195
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 17,9 g 1 2195
Galaktose 0 g 1 1655
Glukose 16,3 g 1 2195
Sum monosakkarider 34,2 g 1003
Laktose 0 g 1 1655
Maltose 0 g 1 1655
Sakkarose 6,70 g 1 2195
Sum disakkarider 6,70 g 1003
Sum sukkerarter 40,9 g 1003
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,000 1003
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 0 mg 1 1655
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1 1267
Massefylde 1,2 1 2195
pH 2,9 1 2195

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby