DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1897
Koncentreret læskedrik, tilsat sukker, fortyndes 1+7
Engelsk navn
Concentrated soft drink, not carbonated, sugar added, dilution 1+7
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 0 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 0 kJ 1003
Energi (kcal) 0 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 0 kcal 1003
Protein 0,0 g 1 1655
Kostfibre 0,0 g 1 1655
Fedt 0,0 g 1 1655
Alkohol 0,0 g 1 1655
Salt deklaration 0,01 g 1 1003
Aske g 1 2195
Tørstof 61,2 g 1 2195
Vand 38,8 g 1 2195
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1 1655
beta-Caroten µg 1 2195
D-vitamin 0 µg 1 1655
E-vitamin 0 α-TE
alfa-Tokoferol 0 mg 1 2135
K1-vitamin 0 µg 1 2135
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1 2135
Riboflavin (B2-vitamin) 0 mg 1 2135
Niacinækvivalent 0,184 NE 1003
Niacin 0,184 mg 1 T 1896.0
B6-vitamin 0 mg 1 2135
Pantotensyre 0,0260 mg 1 T 1896.0
Biotin 0,570 µg 1 T 1896.0
Folat 1,000 µg 1 2135
B12-vitamin 0 µg 1 1655
Ascorbinsyre mg 1 2195
Dehydroascorbinsyre mg 1 2195
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 3,71 mg 1 2195
Kalium 9,09 mg 1 2195
Calcium 1,16 mg 1 2195
Magnesium 0,651 mg 1 2195
Jern 0,109 mg 1 2195
Kobber 0,0293 mg 1 2195
Zink mg 1 2195
Mangan 0,00500 mg 1 2195
Selen 0 µg 1 2135
Fosfor 1,74 mg 1 2195
Jod µg 1 2195
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 17,9 g 1 2195
Galaktose 0 g 1 1655
Glukose 28,9 g 1 2195
Sum monosakkarider 46,8 g 1003
Laktose 0 g 1 1655
Maltose 0 g 1 1655
Sakkarose 0,770 g 1 2195
Sum disakkarider 0,770 g 1003
Sum sukkerarter 47,6 g 1003
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,000 1003
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 0 mg 1 1655
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1 1267
Massefylde 1,3 1 2195
pH 2,1 1 2195

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby