DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 192
Rasp
Engelsk navn
Bread-crumbs
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1488 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1488 kJ 1003
Energi (kcal) 351 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 351 kcal 1003
Protein 10,7 g 1337
Protein fra Aminosyrer 9,4 g 1003
Protein, deklaration 11,6 g 1337
Kulhydrat difference 77,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 70,3 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 69,4 g 1003
Kostfibre 6,9 g 1337
Fedt 1,5 g 1337
Alkohol 0,0 g 1337
Salt deklaration 1,06 g 18 1003
Aske 0,6 g 1003
Tørstof 90,0 g 1337
Vand 10,0 g 1337
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1337
E-vitamin 0,400 α-TE
alfa-Tokoferol 0,400 mg 1337
K1-vitamin 0 µg 1337
Thiamin (B1-vitamin) 0,200 mg 1001
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0500 mg 1001
Niacinækvivalent 1,86 NE 1003
Niacin 0,800 mg 1356
B6-vitamin 0,107 mg 1337
Pantotensyre 0,600 mg 1337
Biotin 6,20 µg 1337
Folat 39,0 µg 1375
Frit folat 13,0 µg 1375
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 424 mg 264 - 619 18 T 861.0
Kalium 138 mg 107 - 165 18 T 861.0
Calcium 50,0 mg 1065
Magnesium 20,3 mg 14 - 25 18 T 861.0
Jern 0,700 mg 1065
Kobber 0,123 mg 0,015 - 0,24 53 T 861.0
Zink 0,641 mg 0,39 - 0,94 61 T 861.0
Mangan 0,600 mg 0,52 - 0,67 5 T 861.0
Krom 6,20 µg 4,4 1,2 - 14,1 30 T 861.0
Selen 2,65 µg 0,0 - 8,5 68 T 861.0
Fosfor 100,0 mg 1337
Jod 26,0 µg 1 2197
Nikkel 6,23 µg 2,1 - 26 38 T 861.0
Kviksølv 0,640 µg 0,2 0,0 - 6,1 30 T 861.0
Arsen 0,340 µg 0,0 0,0 - 2,3 30 T 861.0
Cadmium 3,42 µg 0,7 - 7,1 68 T 861.0
Bly 0,795 µg 0,0 - 2,3 38 T 861.0
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g 1337
Glukose 0 g 1337
Sum monosakkarider 0 g 1003
Laktose 0 g 1337
Maltose 0 g 1337
Sakkarose 3,99 g 1337
Sum disakkarider 3,99 g 1003
Sum sukkerarter 3,99 g 1003
Tilsat Sukker 4,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 4,0 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 65,9 g 1337
Cellulose 0,570 g 1337
Lignin 0 g 1337
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 T 861.0
C6:0 0,000 0,0 T 861.0
C8:0 0,000 0,0 T 861.0
C10:0 0,000 0,0 T 861.0
C12:0 0,000 0,0 T 861.0
C14:0 0,020 2,02 T 861.0
C16:0 0,182 18,1 T 861.0
C17:0 0,000 0,0 T 861.0
C18:0 0,094 9,35 T 861.0
C20:0 0,008 0,758 T 861.0
C22:0 0,000 0,0 T 861.0
C24:0 0,000 0,0 T 861.0
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 T 861.0
C16:1,n-7 0,017 1,69 T 861.0
C18:1,n-7 0,000 0,0 T 861.0
C18:1,n-9 0,311 30,9 T 861.0
C20:1,n-11 0,006 0,634 T 861.0
C22:1,n-9 0,000 0,0 T 861.0
C22:1,n-11 0,000 0,0 T 861.0
C24:1,n-9 0,000 0,0 T 861.0
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,319 31,7 T 861.0
C18:3,n-3 0,047 4,69 T 861.0
C18:4,n-3 0,000 0,0 T 861.0
C20:2,n-6 0,000 0,0 T 861.0
C20:3,n-3 0,000 0,0 T 861.0
C20:3,n-6 0,000 0,0 T 861.0
C20:5,n-3 0,000 0,0 T 861.0
C22:5,n-3 0,000 0,0 T 861.0
C22:6,n-3 0,000 0,0 T 861.0
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0,0 T 861.0
Sum mættede fedtsyrer 0,304 30,2 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,335 33,3 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,366 36,4 1003
Sum fedtsyrer 1,005 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,047 4,69 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,319 31,7 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1337
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 1,861 1337
Isoleucin 465 250 T 861.0
Leucin 800 430 T 861.0
Lysin 261 140 T 861.0
Methionin 173 93 T 861.0
Cystin 205 110 T 861.0
Phenylalanin 558 300 T 861.0
Tyrosin 261 140 T 861.0
Threonin 316 170 T 861.0
Tryptofan 112 60 T 861.0
Valin 540 290 T 861.0
Arginin 428 230 T 861.0
Histidin 242 130 T 861.0
Alanin 354 190 T 861.0
Asparaginsyre 521 280 T 861.0
Glutaminsyre 3420 1840 T 861.0
Glycin 447 240 T 861.0
Prolin 1230 660 T 861.0
Serin 558 300 T 861.0
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Serotonin 0 mg 1474
Cholin 14,6 mg 1 2187
Sum biogene aminer 0 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,75 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,670 T 861.0

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby