Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 205
Hvidløg, rå
Engelsk navn
Garlic, raw
Taxonomisk navn
Allium sativum L.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 19 18 1015
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,700
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 669 kJ 1003
Energi, kcal 160 kcal 1003
total-N 1,024 g 0,944 - 1,104 8 1342
Protein, total 6,4 g 5,900 - 6,900 8 1342
Protein, deklaration 6,4 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 33,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 30,9 g 1003
kulhydrat, deklaration 30,9 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 2,1 g 1938
Fedt, total 0,5 g 1342
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,5 g 1342
Tørstof 41,4 g 40,400 - 42,400 8 1342
Vand 58,6 g 57,600 - 59,600 8 1342
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 0 µg 1003
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
E-vitamin 0,010 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,010 mg 1379
B1-vitamin 0,200 mg 1 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,110 mg 1 1938
Niacin 1,80 NE 1003
niacin 0,700 mg 1 1938
B6-vitamin 1,24 mg 1938
Pantothensyre 0,596 mg 1938
Folat 103 µg 6 1803
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 8,21 mg 1003
L-ascorbinsyre 8,21 mg 7,31 - 9,27 5 1836
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 17,0 mg 8 1938
Kalium, K 401 mg 8 1938
Calcium, Ca 20,6 mg 15,3 - 28,8 6 1015
Magnesium, Mg 25,0 mg 8 1938
Phosphor, P 160 mg 96,4 - 187 6 1015
Jern, Fe 1,70 mg 1 1938
Kobber, Cu 0,299 mg 1938
Zink, Zn 1,16 mg 1938
Jod, I 0,900 µg 0,4 - 2,2 5 T 716
Mangan, Mn 1,67 mg 1938
Selen, Se 2,00 µg 1864
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Crude fibre 1,50 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1938
C6:0 0,000 0,00 1938
C8:0 0,000 0,00 1938
C10:0 0,002 0,57 1342
C12:0 0,000 0,00 1938
C14:0 0,000 0,00 1938
C16:0 0,087 24,9 1342
C18:0 0,000 0,00 1938
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,000 0,00 1938
C18:1,n-9 0,011 3,15 1342
C20:1,n-11 0,000 0,00 1938
C22:1,n-9 0,000 0,00 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,230 65,6 1342
C18:3,n-3 0,020 5,73 1342
C18:4,n-3 0,000 0,00 1938
C20:4,n-6 0,000 0,00 1938
C20:5,n-3 0,000 0,00 1938
C22:5,n-3 0,000 0,00 1938
C22:6,n-3 0,000 0,00 1938
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,089 25,4 1003
Sum monoumættede 0,011 3,14 1003
Sum polyumættede 0,250 71,4 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,350 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,020 5,71 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,230 65,7 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 215 210 1342
Leucin 307 300 1342
Lysin 276 270 1342
Methionin 76 74 1342
Cystin 65 63 1342
Phenylalanin 184 180 1342
Tyrosin 81 79 1342
Threonin 154 150 1342
Tryptofan 66 64 1342
Valin 287 280 1342
Arginin 635 620 1342
Histidin 113 110 1342
Alanin 133 130 1342
Asparaginsyre 492 480 1342
Glutaminsyre 809 790 1342
Glycin 205 200 1342
Prolin 100 98 1342
Serin 195 190 1342

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby