DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 207
Mayonnaise, fedtreduceret
Engelsk navn
Mayonnaise, low fat
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1899 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1899 kJ 1003
Energi (kcal) 462 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 462 kcal 1003
Protein 0,0 g 0,0 1347
Protein fra Aminosyrer 0,0 g 1003
Protein, deklaration 0,0 g 0,0 1347
Kulhydrat difference 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 51,3 g 49,51 40,3 - 65,8 4 1818
Alkohol 0,0 g 1347
Salt deklaration 1,25 g 1003
Aske 1,6 g 1347
Tørstof 50,5 g 1347
Vand 49,5 g 1347
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1347
beta-Caroten 0 µg 1347
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1347
E-vitamin 5,00 α-TE
alfa-Tokoferol 5,00 mg 1342
gamma-Tokoferol 30,0 mg 1003
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,0180 mg 0,017 - 0,02 2 1938
Riboflavin (B2-vitamin) 0 mg 2 1938
Niacinækvivalent 0 NE 1003
Niacin 0 mg 2 1938
B6-vitamin 0 mg 2 1938
Pantotensyre 0,0660 mg 0,0 - 0,132 2 1938
Folat 4,00 µg 1938
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 2 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 500 mg 1347
Kalium 40,0 mg 37 - 45 3 1938
Calcium 8,00 mg 7 - 9 3 1938
Magnesium 2,00 mg 2 - 2 3 1938
Jern 0,300 mg 0,2 - 0,37 3 1043
Zink 0,180 mg 0,15 - 0,21 3 1938
Selen 1,60 µg T 1009.0
Fosfor 35,0 mg 24 - 44 3 1938
Jod 6,00 µg 3,1 - 9,6 4 T 1009.0
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0 g 1 1655
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 1818
C6:0 0,000 0,0 1818
C8:0 0,000 0,0 1818
C10:0 0,000 0,0 1818
C12:0 0,000 0,0 1818
C14:0 0,082 0,167 1818
C16:0 2,973 6,09 1818
C17:0 0,000 0,0 1818
C18:0 1,002 2,05 1818
C20:0 0,344 0,705 1818
C22:0 0,190 0,39 1818
C24:0 0,074 0,151 1818
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 1818
C16:1,n-7 0,120 0,245 1818
C18:1,n-7 0,000 0,0 1818
C18:1,n-9 25,919 53,1 1818
C20:1,n-11 0,553 1,13 1818
C22:1,n-9 0,132 0,27 1818
C22:1,n-11 0,000 0,0 1818
C24:1,n-9 0,080 0,164 1818
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 12,584 25,8 1818
C18:3,n-3 4,542 9,31 1818
C18:4,n-3 0,000 0,0 1818
C20:2,n-6 0,151 0,31 1818
C20:3,n-3 0,000 0,0 1818
C20:3,n-6 0,000 0,0 1818
C20:5,n-3 0,000 0,0 1818
C22:5,n-3 0,000 0,0 1818
C22:6,n-3 0,000 0,0 1818
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0,0 1818
Sum mættede fedtsyrer 4,665 9,56 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 26,804 54,9 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 17,278 35,4 1003
Sum fedtsyrer 48,747 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 4,542 9,31 1003
Sum n-6 fedtsyrer 12,735 26,1 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 35 mg 30 - 38 3 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,080 1347
Isoleucin 0 0,0 1342
Leucin 0 0,0 1342
Lysin 0 0,0 1342
Methionin 0 0,0 1342
Cystin 0 0,0 1342
Phenylalanin 0 0,0 1342
Tyrosin 0 0,0 1342
Threonin 0 0,0 1342
Tryptofan 0 0,0 1342
Valin 0 0,0 1342
Arginin 0 0,0 1342
Histidin 0 0,0 1342
Alanin 0 0,0 1342
Asparaginsyre 0 0,0 1342
Glutaminsyre 0 0,0 1342
Glycin 0 0,0 1342
Prolin 0 0,0 1342
Serin 0 0,0 1342
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 8,50 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,950 1003
Massefylde 1,0 1 2026

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby