Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 207
Mayonnaise, fedtreduceret
Engelsk navn
Mayonnaise, low fat
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,950
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1899 kJ 1003
Energi, kcal 454 kcal 1003
total-N 0,080 g 1347
Protein, total 0,0 g 1347
Protein, deklaration 0,0 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 51,3 g 49,5 40,39 - 65,83 4 1818
Alkohol 0,0 g 1347
Aske 1,6 g 1347
Tørstof 50,5 g 1347
Vand 49,5 g 1347
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1347
ß-caroten 0 µg 1347
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1347
E-vitamin 5,00 α-TE 1003
alfa-tokoferol 5,00 mg 1342
gamma-tokoferol 30,0 mg 1003
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,018 mg 0,017 - 0,020 2 1938
B2-vitamin, riboflavin 0 mg 2 1938
Niacin 0 NE 1003
niacin 0 mg 2 1938
B6-vitamin 0 mg 2 1938
Pantothensyre 0,066 mg 0,000 - 0,132 2 1938
Folat 4,00 µg 1938
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 2 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 500 mg 1347
Kalium, K 40,0 mg 37 - 45 3 1938
Calcium, Ca 8,00 mg 7 - 9 3 1938
Magnesium, Mg 2,00 mg 2 - 2 3 1938
Phosphor, P 35,0 mg 24 - 44 3 1938
Jern, Fe 0,300 mg 0,20 - 0,37 3 1043
Zink, Zn 0,180 mg 0,15 - 0,21 3 1938
Jod, I 6,00 µg 3,1 - 9,6 4 T 1009
Selen, Se 1,60 µg T 1009
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1818
C6:0 0,000 0,00 1818
C8:0 0,000 0,00 1818
C10:0 0,000 0,00 1818
C12:0 0,000 0,00 1818
C14:0 0,079 0,16 1818
C16:0 2,87 6,10 1818
C17:0 0,000 0,00 1818
C18:0 0,968 2,06 1818
C20:0 0,332 0,70 1818
C22:0 0,184 0,39 1818
C24:0 0,071 0,15 1818
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1818
C16:1,n-7 0,116 0,24 1818
C18:1,n-9 25,0 53,2 1818
C18:1,n-7 0,000 0,00 1818
C20:1,n-11 0,534 1,13 1818
C22:1,n-9 0,128 0,27 1818
C22:1,n-11 0,000 0,00 1818
C24:1,n-9 0,078 0,16 1818
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 12,2 25,8 1818
C18:3,n-3 4,39 9,32 1818
C18:4,n-3 0,000 0,00 1818
C20:2,n-6 0,146 0,31 1818
C20:3,n-3 0,000 0,00 1818
C20:3,n-6 0,000 0,00 1818
C20:5,n-3 0,000 0,00 1818
C22:5,n-3 0,000 0,00 1818
C22:6,n-3 0,000 0,00 1818
Andre fedtsyrer 0,000 0,00 1818
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 4,51 9,57 1003
Sum monoumættede 25,9 55,0 1003
Sum polyumættede 16,7 35,4 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 47,1 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 4,39 9,32 1003
Sum n-6 fedtsyrer 12,3 26,1 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 35 mg 30 - 38 3 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 0 0 1342
Leucin 0 0 1342
Lysin 0 0 1342
Methionin 0 0 1342
Cystin 0 0 1342
Phenylalanin 0 0 1342
Tyrosin 0 0 1342
Threonin 0 0 1342
Tryptofan 0 0 1342
Valin 0 0 1342
Arginin 0 0 1342
Histidin 0 0 1342
Alanin 0 0 1342
Asparaginsyre 0 0 1342
Glutaminsyre 0 0 1342
Glycin 0 0 1342
Prolin 0 0 1342
Serin 0 0 1342

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby