DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 208
Millionbøf, uspec.
Engelsk navn
Minced meat in gravy, average values
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 528 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 516 kJ 1003
Energi (kcal) 127 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 124 kcal 1003
Protein 8,1 g 6,1 - 12,1 10 1074
Protein, deklaration 8,1 g 6,1 - 12,1 10 1074
Kulhydrat difference 4,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 4,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 4,2 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 8,3 g 4,3 - 12,6 10 1074
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,39 g 7 1003
Aske 1,7 g 1,6 - 1,75 2 1031
Tørstof 23,0 g 18,6 - 27 10 1074
Vand 77,0 g 73 - 81,4 10 1074
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Thiamin (B1-vitamin) 0,0600 mg 0,035 - 0,095 2 1031
Riboflavin (B2-vitamin) 0,260 mg 0,19 - 0,325 2 1031
Niacinækvivalent 3,37 NE 1003
Niacin 2,20 mg 1,87 - 2,5 2 1031
B6-vitamin 0,1000 mg 0,095 - 0,096 2 1031
Pantotensyre 0,340 mg 0,25 - 0,425 2 1031
B12-vitamin 3,10 µg 1,9 - 4,3 2 1031
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 555 mg 347 - 741 7 1074
Kalium 190 mg 131 - 182 7 1074
Calcium 22,5 mg 13,4 - 33 10 1074
Magnesium 14,0 mg 7,78 - 19,7 10 1074
Jern 1,10 mg 0,75 - 1,86 10 1074
Chlorid 845 mg 509 - 1110 10 1074
Sum mineraler 1630 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 3,30 g 1 2190
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0,900 g 1 2190
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum fedtsyrer 7,470 100 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 1,296 1074
Tryptofan 70 54 1031
Sum essentielle Aminosyrer 69,984
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,900 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby