Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 208
Millionbøf, uspec.
Engelsk navn
Minced meat, spaghetti sauce type, average values
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,900
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 528 kJ 1003
Energi, kcal 126 kcal 1003
total-N 1,296 g 0,976 - 1,936 10 1074
Protein, total 8,1 g 6,100 - 12,100 10 1074
Protein, deklaration 8,1 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 4,9 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 4,9 g 1003
kulhydrat, deklaration 4,9 g 1003
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 8,3 g 4,3 - 12,6 10 1074
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,7 g 1,60 - 1,75 2 1031
Tørstof 23,0 g 18,600 - 27,000 10 1074
Vand 77,0 g 73,000 - 81,400 10 1074
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 0,060 mg 0,035 - 0,095 2 1031
B2-vitamin, riboflavin 0,260 mg 0,190 - 0,325 2 1031
Niacin 3,37 NE 1003
niacin 2,20 mg 1,87 - 2,50 2 1031
B6-vitamin 0,100 mg 0,095 - 0,096 2 1031
Pantothensyre 0,340 mg 0,250 - 0,425 2 1031
B12-vitamin 3,10 µg 1,90 - 4,30 2 1031
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 845 mg 509 - 1110 10 1074
Natrium, Na 555 mg 347 - 741 7 1074
Kalium, K 190 mg 131 - 182 7 1074
Calcium, Ca 22,5 mg 13,4 - 33,0 10 1074
Magnesium, Mg 14,0 mg 7,78 - 19,7 10 1074
Jern, Fe 1,10 mg 0,75 - 1,86 10 1074
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Tryptofan 70 54 1031

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby