Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 222
Tamarind, rå
Engelsk navn
Tamarind, Indian date, raw
Taxonomisk navn
Tamarindus indica L.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 66
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,700
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1086 kJ 1003
Energi, kcal 260 kcal 1003
total-N 0,448 g 1938
Protein, total 2,8 g 1938
Protein, deklaration 2,8 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 62,5 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 57,4 g 1003
kulhydrat, deklaration 57,4 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 5,1 g 1938
Fedt, total 0,6 g 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,7 g 1938
Tørstof 68,6 g 1938
Vand 31,4 g 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 1,50 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 18,0 µg 1003
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
B1-vitamin 0,428 mg 6 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,152 mg 5 1938
Niacin 2,24 NE 1003
niacin 1,94 mg 5 1938
B6-vitamin 0,066 mg 1 1938
Pantothensyre 0,143 mg 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 3,50 mg 1003
L-ascorbinsyre 3,50 mg 6 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 28,0 mg 3 1938
Kalium, K 628 mg 3 1938
Calcium, Ca 74,0 mg 1938
Magnesium, Mg 92,0 mg 1 1938
Phosphor, P 113 mg 1938
Jern, Fe 2,80 mg 1938
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Crude fibre 5,10 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1938
C6:0 0,000 0,00 1938
C8:0 0,000 0,00 1938
C10:0 0,000 0,00 1938
C12:0 0,000 0,00 1938
C14:0 0,007 1,47 1342
C16:0 0,168 35,4 1342
C18:0 0,060 12,6 1342
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,000 0,00 1938
C18:1,n-9 0,181 38,1 1342
C20:1,n-11 0,000 0,00 1938
C22:1,n-9 0,000 0,00 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,059 12,4 1342
C18:3,n-3 0,000 0,00 1938
C18:4,n-3 0,000 0,00 1938
C20:4,n-6 0,000 0,00 1938
C20:5,n-3 0,000 0,00 1938
C22:5,n-3 0,000 0,00 1938
C22:6,n-3 0,000 0,00 1938
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,235 49,5 1003
Sum monoumættede 0,181 38,1 1003
Sum polyumættede 0,059 12,4 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,475 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 0,00 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,059 12,4 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Lysin 139 310 1342
Methionin 14 31 1342
Tryptofan 18 40 1342

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby