Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 223
Croissant
Engelsk navn
Pastry, croissant
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,70
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,930
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1752 kJ 1003
Energi, kcal 419 kcal 1003
total-N 1,353 g 1,040 - 1,584 20 1011, 1066, 1257, 1834
Protein, total 7,7 g 5,928 - 9,029 20 1011, 1066, 1257, 1834
Protein, deklaration 8,5 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 44,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 41,8 g 1003
kulhydrat, deklaration 41,0 g 1003
Kostfiber 2,3 g 1,5 - 2,90 20 1011, 1066, 1257, 1834
Fedt, total 24,1 g 18,4 - 34,7 24 1011, 1066, 1257, 1818, 1834
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,8 g 1,32 - 2,30 20 1011, 1066, 1257, 1834
Tørstof 77,7 g 72,9 - 82,5 20 1011, 1066, 1257, 1834
Vand 22,3 g 17,500 - 27,100 20 1011, 1066, 1257, 1834
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 257 RE 1003
Retinol 255 µg T 280
ß-caroten 18,0 µg T 280
D-vitamin 1,50 µg 1003
D3 cholecalciferol 1,50 µg T 280
E-vitamin 1,10 α-TE 1003
alfa-tokoferol 1,10 mg 0,50 - 1,79 4 T 280
B1-vitamin 0,135 mg 0,150 0,086 - 0,168 10 1011, 1257
B2-vitamin, riboflavin 0,106 mg 0,058 - 0,150 20 1011, 1066, 1257, 1834
Niacin 1,23 NE 1003
niacin 0,550 mg 0,45 - 0,70 4 T 280
B6-vitamin 0,056 mg 0,043 - 0,068 14 1011, 1257, 1834
Folat 57,8 µg 38 - 90 14 1011, 1257, 1834
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 810 mg 845 600 - 980 6 1257
Natrium, Na 506 mg 537 325 - 623 10 1011, 1257
Kalium, K 120 mg 92 - 169 20 1011, 1066, 1257, 1834
Calcium, Ca 39,5 mg 19 - 127 20 1011, 1066, 1257, 1834
Magnesium, Mg 16,1 mg 13 - 21 20 1011, 1066, 1257, 1834
Phosphor, P 97,3 mg 74 - 126 14 1011, 1257, 1834
Jern, Fe 0,906 mg 0,6 - 1,15 20 1011, 1066, 1257, 1834
Kobber, Cu 0,095 mg 0,095 0,08 - 0,12 6 1257
Zink, Zn 0,581 mg 0,45 - 0,76 20 1011, 1066, 1257, 1834
Jod, I 5,90 µg 1,75 - 10,1 5 T 280
Selen, Se 1,00 µg 1311
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse 35,5 g 32,0 - 41,0 12 1257, 1273
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1818
C6:0 0,000 0,00 1818
C8:0 0,000 0,00 1818
C10:0 0,000 0,00 1818
C12:0 0,071 0,31 1818
C14:0 0,306 1,37 1818
C16:0 5,77 25,7 1818
C17:0 0,000 0,00 1818
C18:0 1,64 7,29 1818
C20:0 0,145 0,64 1818
C22:0 0,043 0,19 1818
C24:0 0,026 0,11 1818
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1818
C16:1,n-7 0,097 0,43 1818
C18:1,n-9 9,92 44,2 1818
C18:1,n-7 0,000 0,00 1818
C20:1,n-11 0,151 0,67 1818
C22:1,n-9 0,055 0,24 1818
C22:1,n-11 0,000 0,00 1818
C24:1,n-9 0,000 0,00 1818
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 3,26 14,6 1818
C18:3,n-3 0,791 3,53 1818
C18:4,n-3 0,000 0,00 1818
C20:2,n-6 0,000 0,00 1818
C20:3,n-3 0,031 0,13 1818
C20:3,n-6 0,029 0,12 1818
C20:5,n-3 0,000 0,00 1818
C22:5,n-3 0,000 0,00 1818
C22:6,n-3 0,000 0,00 1818
Andre fedtsyrer 0,088 0,39 1818
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 8,00 35,7 1003
Sum monoumættede 10,2 45,6 1003
Sum polyumættede 4,12 18,4 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 22,4 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,822 3,67 1003
Sum n-6 fedtsyrer 3,26 14,6 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 365 270 T 280
Leucin 595 440 T 280
Lysin 216 160 T 280
Methionin 135 100 T 280
Cystin 133 98 T 280
Phenylalanin 392 290 T 280
Tyrosin 176 130 T 280
Threonin 244 180 T 280
Tryptofan 74 55 T 280
Valin 406 300 T 280
Arginin 392 290 T 280
Histidin 176 130 T 280
Alanin 298 220 T 280
Asparaginsyre 474 350 T 280
Glutaminsyre 2330 1720 T 280
Glycin 325 240 T 280
Prolin 690 510 T 280
Serin 392 290 T 280

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby