Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 228
Madeira
Engelsk navn
Madeira
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 692 kJ 1003
Energi, kcal 165 kcal 1003
total-N 0,000 g 1358
Protein, total 0,0 g 1358
Protein, deklaration 0,0 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 10,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 10,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 10,0 g 1003
Tilsat sukker 10,0 g 1358
Kostfiber 0,0 g 1003
Fedt, total 0,0 g 1358
Alkohol 18,0 g 1358
Aske 2,0 g 1003
Tørstof 30,0 g 1358
Vand 70,0 g 1358
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
E-vitamin 0 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0 mg 1655
K1-vitamin 0 µg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kalium, K 100 mg 1 1348
Calcium, Ca 8,40 mg 1 1348
Magnesium, Mg 10,0 mg 1 1348
Phosphor, P 12,0 mg 1 1348
Jern, Fe 0,830 mg 1 1348
Kobber, Cu 0,134 mg 0,136 0,108 - 0,160 5 1088
Zink, Zn 0,140 mg 0,160 0,066 - 0,18 5 1088
Mangan, Mn 0,023 mg 1 1348
Chrom, Cr 4,00 µg 1 1348
Selen, Se 0,100 µg 1 1348
Nikkel, Ni 0,500 µg 1 1348
Arsen, As 0,160 µg 0,370 0,29 - 6,0 5 1088
Cadmium, Cd 0,110 µg 0,150 0,1 - 0,16 5 1088
Bly, Pb 10,0 µg 9,0 1,8 - 21 5 1088
Tin, Sn 15,0 µg 2,1 4,9 - 61 5 1088

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby