Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 229
Campari
Engelsk navn
Campari
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 750 kJ 1003
Energi, kcal 179 kcal 1003
total-N 0,000 g 1358
Protein, total 0,0 g 1358
Protein, deklaration 0,0 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 10,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 10,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 10,0 g 1003
Tilsat sukker 10,0 g 1358
Kostfiber 0,0 g 1358
Fedt, total 0,0 g 1358
Alkohol 20,0 g 1358
Aske 0,0 g 1003
Tørstof 30,0 g 1358
Vand 70,0 g 1358
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
E-vitamin 0 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0 mg 1655
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0 mg 1358
B2-vitamin, riboflavin 0 mg 1358
Niacin 0 NE 1003
niacin 0 mg 1358
B6-vitamin 0 mg 1358
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1358
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kobber, Cu 0,077 mg 0,070 0,009 - 0,16 4 1088
Zink, Zn 0,072 mg 0,077 0 - 0,12 4 1088
Cadmium, Cd 0,040 µg 0,030 0 - 0,12 4 1088
Bly, Pb 7,50 µg 6,80 6,4 - 9,8 4 1088
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 20,0 g 1003
Sorbitol 0 g 1358
Sukkeralkoholer, total 0 g 1003
Stivelse 0 g 1358
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1358

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby