Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 245
Cognac
Engelsk navn
Brandy, cognac
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 928 kJ 1003
Energi, kcal 222 kcal 1003
total-N 0,000 g 1358
Protein, total 0,0 g 1358
Protein, deklaration 0,0 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 0,0 g 1358
Alkohol 32,0 g 1358
Aske 0,0 g 1655
Tørstof 32,0 g 1358
Vand 68,0 g 1358
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
E-vitamin 0 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0 mg 1655
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0 mg 1347
B2-vitamin, riboflavin 0 mg 1347
Niacin 0 NE 1003
niacin 0 mg 1347
B6-vitamin 0 mg 1347
Pantothensyre 0 mg 1655
Biotin 0 µg 1655
Folat 0 µg 1347
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kobber, Cu 0,160 mg 0,160 0,066 - 0,24 3 1088
Zink, Zn 0,016 mg 0,020 <0,02 - 0,023 3 1088
Cadmium, Cd 0,210 µg 0,140 0,14 - 0,34 3 1088
Bly, Pb 4,20 µg 2,60 1,2 - 8,8 3 1088
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse 0 g 1655
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby