DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 251
Oliven, sorte, uden sten, i saltlage
Engelsk navn
Olives, black, without stones, in brine
Taxonomisk navn
Olea europaea L.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 55 15 1015
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,800 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 463 kJ 1003
Energi, kcal 112 kcal 1003
Nitrogen, total 0,160 g 0,144 - 0,16 2 1825
Protein, videnskabelig 1,0 g 0,9 - 1 2 1825
Protein, deklaration 1,0 g 0,9 - 1 2 1825
Kulhydrat, difference 7,2 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 2,9 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 2,9 g 1003
Kostfibre 4,3 g 3,4 - 5,2 2 1825
Fedt, total 9,8 g 9,3 - 10,2 2 1825
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,6 g 1,9 - 3,3 2 1825
Tørstof 20,6 g 17,9 - 23,2 2 1825
Vand 79,4 g 76,8 - 82,1 2 1825
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Calcium, Ca 103 mg 80 - 128 6 1015
Fosfor, P 17,3 mg 13,1 - 22,8 6 1015
Selen, Se 0,900 µg 1894
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Fedtsyrer, total 7,840 100 1003

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby