Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 251
Oliven, sorte, uden sten, i saltlage
Engelsk navn
Olives, black, without stones, in brine
Taxonomisk navn
Olea europaea L.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 55 15 1015
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,000
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 463 kJ 1003
Energi, kcal 111 kcal 1003
total-N 0,160 g 0,144 - 0,160 2 1825
Protein, total 1,0 g 0,900 - 1,000 2 1825
Protein, deklaration 1,0 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 7,2 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 2,9 g 1003
kulhydrat, deklaration 2,9 g 1003
Kostfiber 4,3 g 3,4 - 5,2 2 1825
Fedt, total 9,8 g 9,3 - 10,2 2 1825
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,6 g 1,9 - 3,3 2 1825
Tørstof 20,6 g 17,900 - 23,200 2 1825
Vand 79,4 g 76,800 - 82,100 2 1825
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Calcium, Ca 103 mg 80,0 - 128 6 1015
Phosphor, P 17,3 mg 13,1 - 22,8 6 1015
Selen, Se 0,900 µg 1894

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby