Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 260
Bitter, krabask bitter
Engelsk navn
BITTER, Krabask Bitter
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 945 kJ 1003
Energi, kcal 226 kcal 1003
total-N 0,000 g 1332
Protein, total 0,0 g 1332
Protein, deklaration 0,0 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 1,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 1,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 1,0 g 1003
Tilsat sukker 1,0 g 1003
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 0,0 g 1332
Alkohol 32,0 g 1332
Aske 0,5 g 2007
Tørstof 33,5 g 1003
Vand 66,5 g 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kobber, Cu 0,022 mg 0,020 0,010 - 0,040 7 1088
Zink, Zn 0,035 mg 0,030 0,019 - 0,057 7 1088
Cadmium, Cd 0,160 µg 0,160 <0,1 - 0,31 7 1088
Bly, Pb 3,40 µg 1,80 <1,2 - 13 7 1088
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby