DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 260
Bitter, krabask bitter
Engelsk navn
BITTER, Krabask Bitter
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 945 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 945 kJ 1003
Energi (kcal) 228 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 228 kcal 1003
Protein 0,0 g 1332
Protein, deklaration 0,0 g 1332
Kulhydrat difference 1,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 1,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 1,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 0,0 g 1332
Alkohol 32,0 g 1332
Salt deklaration 0,00 g 1 1003
Aske 0,5 g 2007
Tørstof 33,5 g 1003
Vand 66,5 g 1003
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1 2135
D-vitamin 0 µg 1 2135
E-vitamin 0 α-TE 1 2135
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1 2135
Riboflavin (B2-vitamin) 0 mg 1 2135
Niacinækvivalent 0 NE 1003
Niacin 0 mg 1 2135
B6-vitamin 0 mg 1 2135
Folat 0 µg 1 2135
B12-vitamin 0 µg 1 2135
C-vitamin 0 mg 1 2135
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 0 mg 1 2138
Kalium 0 mg 1 2136
Calcium 0 mg 1 2135
Magnesium 0 mg 1 2135
Jern 0 mg 1 2135
Kobber 0,0220 mg 0,02 0,01 - 0,04 7 1088
Zink 0,0306 mg 0,0 - 0,057 8 1088, 2135
Selen 0 µg 1 2135
Fosfor 0 mg 1 2135
Jod 0 µg 1 2136
Cadmium 0,160 µg 0,16 - 0,31 7 1088
Bly 3,40 µg 1,8 - 13 7 1088
Sum mineraler 0 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 1,000 g 1 1001
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,000 2135
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,000 2135
Sum flerumættede fedtsyrer 0,000 2135
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 2136
Sum n-6 fedtsyrer 0,000 2136
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,000 1332
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 0 mg 1 1655
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby