Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 263
Morgenmadsprodukt, Rice Krispies
Engelsk navn
Breakfast cereal, Rice Krispies
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,95
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,930
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1577 kJ 1003
Energi, kcal 377 kcal 1003
total-N 1,005 g 1,005 0,95 - 1,06 2 1064, 1257
Protein, total 6,0 g 6,0 5,653 - 6,307 2 1064, 1257
Protein, deklaration 6,3 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 84,4 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 83,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 82,7 g 1003
Tilsat sukker 7,0 g 1 1064
Kostfiber 1,4 g 1,4 0,9 - 1,9 2 1064, 1257
Fedt, total 1,5 g 1,5 1,3 - 1,6 2 1064, 1257
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 3,1 g 3,1 3,12 - 3,13 2 1064, 1257
Tørstof 95,0 g 95,0 94,500 - 95,4 2 1064, 1257
Vand 5,1 g 5,1 4,600 - 5,500 2 1064, 1257
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 1,23 mg 1 1257
B2-vitamin, riboflavin 1,31 mg 1 1257
B6-vitamin 0,460 mg 1 1257
Folat 292 µg 1 1257
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 1580 mg 1580 1560 - 1600 2 1064, 1257
Natrium, Na 994 mg 994 990 - 998 2 1064, 1257
Kalium, K 173 mg 173 148 - 197 2 1064, 1257
Calcium, Ca 7,10 mg 7,10 6,2 - 8 2 1064, 1257
Magnesium, Mg 53,4 mg 53,4 44,8 - 62 2 1064, 1257
Phosphor, P 169 mg 169 148 - 190 2 1064, 1257
Jern, Fe 7,58 mg 7,58 6,4 - 8,76 2 1064, 1257
Kobber, Cu 0,160 mg 1 1257
Zink, Zn 1,07 mg 1 1257
Chrom, Cr 2,20 µg 2,30 1,6 - 2,5 4 1506
Selen, Se 0 µg 0 4 1506
Nikkel, Ni 35,4 µg 37,6 20,2 - 46,2 4 1506
Kviksølv, Hg 0 µg 0 4 1506
Arsen, As 0,020 µg 0,020 <0,01 - 0,02 4 1506
Cadmium, Cd 4,30 µg 4,10 3,9 - 5,0 4 1506
Bly, Pb 0,900 µg 0,000 0 - 3,5 4 1506
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0,800 g 1 1064
Glucose 0,600 g 1 1064
Monosaccharider, total 1,40 g 1003
Lactose 0 g 1 1064
Maltose 0 g 1 1064
Saccharose 7,00 g 1 1064
Disaccharider, total 7,00 g 1003
Raffinose 0 g 1 1064
Andre sukkerarter 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 8,40 g 1003
Stivelse 72,0 g 1 1257

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby