DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 263
Morgenmadsprodukt, Rice Krispies
Engelsk navn
Breakfast cereal, Rice Krispies
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1577 kJ 1003
Energi (kcal) 372 kcal 1003
Protein 6,0 g 5,979 5,65 - 6,3 2 1064, 1257
Protein, deklaration 6,3 g 6,281 5,93 - 6,62 2 1064, 1257
Kulhydrat difference 84,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 83,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 82,7 g 1003
Kostfibre 1,4 g 1,4 0,9 - 1,9 2 1064, 1257
Fedt 1,5 g 1,45 1,3 - 1,6 2 1064, 1257
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 2,48 g 2 1003
Aske 3,1 g 3,125 3,12 - 3,13 2 1064, 1257
Tørstof 95,0 g 94,95 94,5 - 95,4 2 1064, 1257
Vand 5,0 g 5,05 4,6 - 5,5 2 1064, 1257
Nitrogen 1,005 g 1,005 0,95 - 1,06 2 1064, 1257
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0,500 RE 1 2135
D-vitamin 0 µg 1 2135
E-vitamin 0,230 α-TE 1 2135
Thiamin (B1-vitamin) 1,23 mg 1 1257
Riboflavin (B2-vitamin) 1,31 mg 1 1257
Niacin 16,8 mg 1 2135
B6-vitamin 0,460 mg 1 1257
Folat 292 µg 1 1257
B12-vitamin 0,0500 µg 1 2135
C-vitamin 0 mg 1 2135
Cholin 6,00 mg 1 2187
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 994 mg 994,0 990 - 998 2 1064, 1257
Kalium 173 mg 172,5 148 - 197 2 1064, 1257
Calcium 7,10 mg 7,1 6,2 - 8 2 1064, 1257
Magnesium 53,4 mg 53,4 44,8 - 62 2 1064, 1257
Jern 7,58 mg 7,58 6,4 - 8,76 2 1064, 1257
Kobber 0,160 mg 1 1257
Zink 1,07 mg 1 1257
Krom 2,20 µg 2,3 1,6 - 2,5 4 1506
Selen 0 µg 0,0 4 1506
Fosfor 169 mg 169,0 148 - 190 2 1064, 1257
Chlorid 1580 mg 1580, 1560 - 1600 2 1064, 1257
Jod 0 µg 1 2135
Nikkel 35,4 µg 37,6 20,2 - 46,2 4 1506
Kviksølv 0 µg 0,0 4 1506
Arsen 0,0200 µg 0,02 - 0,02 4 1506
Cadmium 4,30 µg 4,1 3,9 - 5 4 1506
Bly 0,900 µg 0,0 0,0 - 3,5 4 1506
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,800 g 1 1064
Glukose 0,600 g 1 1064
Sum monosakkarider 1,40 g 1003
Laktose 0 g 1 1064
Maltose 0 g 1 1064
Sakkarose 7,00 g 1 1064
Sum disakkarider 7,00 g 1003
Raffinose 0 g 1 1064
Sum sukkerarter 8,40 g 1003
Tilsat Sukker 8,4 g 1 2133
Frie sukkerarter 8,4 g 1 2133
Stivelse/Glykogen 72,0 g 1 1257
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,220 2135
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,360 2135
Sum flerumættede fedtsyrer 0,410 2135
Sum fedtsyrer 1,349 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,010 2135
Sum n-6 fedtsyrer 0,390 2135
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,95 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,930 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby