DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 266
Ispind, jordbær
Engelsk navn
Ice cream, dairy, popsickle, strawberry
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 661 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 661 kJ 1003
Energi (kcal) 157 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 157 kcal 1003
Protein 4,0 g 1321
Protein, deklaration 4,0 g 1321
Kulhydrat difference 24,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 24,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 24,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 5,0 g 1321
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,14 g 1 1003
Aske 1,0 g 1001
Tørstof 34,0 g 1001
Vand 66,0 g 1001
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 58,0 mg 1 2135
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum monosakkarider 7,41 g 1 2135
Sum disakkarider 13,4 g 1 2135
Sum sukkerarter 20,8 g 1003
Tilsat Sukker 21,2 g 1 2133
Frie sukkerarter 21,2 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum fedtsyrer 4,650 100 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,640 1321
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 26,0 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,930 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby