Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 266
Ispind, jordbær
Engelsk navn
Ice cream, dairy, popsickle, strawberry
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,930
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 661 kJ 1003
Energi, kcal 158 kcal 1003
total-N 0,640 g 1321
Protein, total 4,0 g 1321
Protein, deklaration 4,0 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 24,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 24,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 24,0 g 1003
Tilsat sukker 17,0 g 1321
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 5,0 g 1321
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,0 g 1001
Tørstof 34,0 g 1001
Vand 66,0 g 1001

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby