DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 266
Ispind, jordbær
Engelsk navn
Ice cream, dairy, popsickle, strawberry
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,930
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 661 kJ 1003
Energi, kcal 157 kcal 1003
Nitrogen, total 0,640 g 1321
Protein, videnskabelig 4,0 g 1321
Protein, deklaration 4,0 g 1321
Kulhydrat, difference 24,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 24,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 24,0 g 1003
Tilsat sukker 17,0 g 1321
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt, total 5,0 g 1321
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,0 g 1001
Tørstof 34,0 g 1001
Vand 66,0 g 1001
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Fedtsyrer, total 4,650 100 1003

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby