Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 271
Flødeyoghurt med frugt, 9 % fedt
Engelsk navn
Cream yoghurt, 9 % fat, with fruit
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,38
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,945
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 535 kJ 1003
Energi, kcal 128 kcal 1003
total-N 0,470 g 1334
Protein, total 3,0 g 1334
Protein, deklaration 2,9 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 12,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 11,5 g 1003
kulhydrat, deklaration 11,6 g 1003
Tilsat sukker 7,6 g 1003
Kostfiber 0,5 g 1003
Fedt, total 7,7 g 1334
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,8 g 1003
Tørstof 23,5 g 1003
Vand 76,5 g 1003
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 67,8 RE 1003
Retinol 65,0 µg 1003
ß-caroten 34,0 µg 1003
D-vitamin 0,130 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,130 µg 1003
E-vitamin 0,200 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,200 mg 1003
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,042 mg 0,039 - 0,05 6 T 303
B2-vitamin, riboflavin 0,166 mg 0,138 - 0,215 7 T 303
Niacin 0,750 NE 1003
niacin 0,083 mg 0,08 - 0,10 7 T 303
B6-vitamin 0,041 mg 0,036 - 0,05 8 T 303
Pantothensyre 0,300 mg 1001
Biotin 1,40 µg 1001
Folat 4,00 µg 1001
Frit folat 3,00 µg 1001
B12-vitamin 0,250 µg 1001
C-vitamin 0,900 mg 1003
L-ascorbinsyre 0,900 mg 2 T 303
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 40,0 mg 1001
Kalium, K 140 mg 1001
Calcium, Ca 106 mg 95 - 111 5 T 303
Magnesium, Mg 10,0 mg 1001
Phosphor, P 80,0 mg 1001
Jern, Fe 0,032 mg 0,000 - 0,040 5 T 303
Kobber, Cu 0,007 mg 1001
Zink, Zn 0,340 mg 1001
Jod, I 10,1 µg 1,0 - 21,7 30 T 1174
Mangan, Mn 0,007 mg 1001
Chrom, Cr 0,052 µg 0 - 0,221 18 1538
Selen, Se 1,30 µg 1006
Molybdæn, Mo 5,00 µg 1001
Nikkel, Ni 1,00 µg 1003
Cadmium, Cd 0,002 µg 0 - 0,006 18 1538
Bly, Pb 0,089 µg 0,023 - 0,249 17 1538
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0 g 1655
Glucose 0 g 1655
Monosaccharider, total 0 g 1003
Lactose 4,40 g 1003
Maltose 0 g 1655
Saccharose 7,60 g 1003
Disaccharider, total 12,0 g 1003
Sukkerarter, ialt 12,0 g 1003
Stivelse 0 g 1655
(a)Hexoses 0 g 1655
(b)Pentoses 0 g 1655
(c)UronicAcids 0 g 1655
Cellulose 0 g 1655
Lignin 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,262 3,60 1227
C6:0 0,167 2,30 1227
C8:0 0,109 1,50 1227
C10:0 0,240 3,30 1227
C12:0 0,298 4,10 1227
C14:0 0,851 11,7 1227
C16:0 2,28 31,3 1227
C18:0 0,779 10,7 1227
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,109 1,50 1227
C16:1,n-7 0,167 2,30 1227
C18:1,n-9 1,71 23,5 1227
C20:1,n-11 0,087 1,20 1227
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,160 2,20 1227
C18:3,n-3 0,058 0,79 1227
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 4,99 68,5 1003
Sum monoumættede 2,07 28,5 1003
Sum polyumættede 0,218 3,00 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 7,28 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,058 0,79 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,160 2,20 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 31 mg 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 174 370 T 483
Leucin 287 610 T 483
Lysin 268 570 T 483
Methionin 75 160 T 483
Cystin 23 49 T 483
Phenylalanin 150 320 T 483
Tyrosin 127 270 T 483
Threonin 127 270 T 483
Tryptofan 40 86 T 483
Valin 207 440 T 483
Arginin 103 220 T 483
Histidin 85 180 T 483
Alanin 99 210 T 483
Asparaginsyre 244 520 T 483
Glutaminsyre 597 1270 T 483
Glycin 61 130 T 483
Prolin 291 620 T 483
Serin 169 360 T 483

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby