DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 271
Flødeyoghurt med frugt, 9 % fedt
Engelsk navn
Cream yoghurt, 9 % fat, with fruit
Taxonomisk navn
Bos taurus (Linnaeus, 1758)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 535 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 535 kJ 1003
Energi (kcal) 128 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 128 kcal 1003
Protein 3,0 g 1334
Protein fra Aminosyrer 2,7 g 1003
Protein, deklaration 2,9 g 1334
Kulhydrat difference 12,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 11,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 11,6 g 1003
Kostfibre 0,5 g 1003
Fedt 7,7 g 1334
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,10 g 1003
Aske 0,8 g 1003
Tørstof 23,5 g 1003
Vand 76,5 g 1003
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 70,7 RE 1003
Retinol 65,0 µg 1003
beta-Caroten 34,0 µg 1003
D-vitamin 0,130 µg 1003
D3-vitamin 0,130 µg 1003
E-vitamin 0,200 α-TE
alfa-Tokoferol 0,200 mg 1003
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,0417 mg 0,039 - 0,05 6 T 303.0
Riboflavin (B2-vitamin) 0,166 mg 0,138 - 0,215 7 T 303.0
Niacinækvivalent 0,757 NE 1003
Niacin 0,0829 mg 0,08 - 0,1 7 T 303.0
B6-vitamin 0,0413 mg 0,036 - 0,05 8 T 303.0
Pantotensyre 0,300 mg 1001
Biotin 1,40 µg 1001
Folat 4,00 µg 1001
Frit folat 3,00 µg 1001
B12-vitamin 0,250 µg 1001
C-vitamin 0,900 mg 1003
Ascorbinsyre 0,900 mg 2 T 303.0
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 40,0 mg 1001
Kalium 140 mg 1001
Calcium 106 mg 95 - 111 5 T 303.0
Magnesium 10,00 mg 1001
Jern 0,0320 mg 0,0 - 0,04 5 T 303.0
Kobber 0,00700 mg 1001
Zink 0,340 mg 1001
Mangan 0,00700 mg 1001
Krom 0,0520 µg 0,0 - 0,221 18 1538
Molybdæn 5,00 µg 1001
Selen 1,30 µg 1006
Fosfor 80,0 mg 1001
Jod 10,1 µg 1 - 21,7 30 T 1174.0
Nikkel 1,000 µg 1003
Cadmium 0,00200 µg 0,0 - 0,006 18 1538
Bly 0,0890 µg 0,023 - 0,249 17 1538
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g 1655
Glukose 0 g 1655
Sum monosakkarider 0 g 1003
Laktose 4,40 g 1003
Maltose 0 g 1655
Sakkarose 7,60 g 1003
Sum disakkarider 12,0 g 1003
Sum sukkerarter 12,0 g 1003
Tilsat Sukker 7,6 g 1 2133
Frie sukkerarter 7,6 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1655
Cellulose 0 g 1655
Lignin 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,262 3,6 1227
C6:0 0,167 2,29 1227
C8:0 0,109 1,49 1227
C10:0 0,240 3,29 1227
C12:0 0,298 4,09 1227
C14:0 0,851 11,6 1227
C16:0 2,280 31,3 1227
C18:0 0,779 10,7 1227
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,109 1,49 1227
C16:1,n-7 0,167 2,29 1227
C18:1,n-9 1,710 23,4 1227
C20:1,n-11 0,087 1,19 1227
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,160 2,19 1227
C18:3,n-3 0,058 0,797 1227
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 4,986 68,5 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 2,073 28,4 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,218 2,99 1003
Sum fedtsyrer 7,276 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,058 0,797 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,160 2,19 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 31 mg 2054
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,470 1334
Isoleucin 174 370 T 483.0
Leucin 287 610 T 483.0
Lysin 268 570 T 483.0
Methionin 75 160 T 483.0
Cystin 23 49 T 483.0
Phenylalanin 150 320 T 483.0
Tyrosin 127 270 T 483.0
Threonin 127 270 T 483.0
Tryptofan 40 86 T 483.0
Valin 207 440 T 483.0
Arginin 103 220 T 483.0
Histidin 85 180 T 483.0
Alanin 99 210 T 483.0
Asparaginsyre 244 520 T 483.0
Glutaminsyre 597 1270 T 483.0
Glycin 61 130 T 483.0
Prolin 291 620 T 483.0
Serin 169 360 T 483.0
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 19,2 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,38 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,945 1003
Massefylde 1,0 1 2026

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby