Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 272
Tofu, sojabønneost
Engelsk navn
Tofu, soy bean curd
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,940
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 316 kJ 1003
Energi, kcal 76 kcal 1003
total-N 1,248 g 1347
Protein, total 7,8 g 1347
Protein, deklaration 7,8 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 2,2 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 1,2 g 1003
kulhydrat, deklaration 1,2 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 1,0 g 1001
Fedt, total 4,2 g 1347
Alkohol 0,0 g 1347
Aske 0,8 g 1347
Tørstof 15,0 g 1347
Vand 85,0 g 1347
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1347
ß-caroten 0 µg 1347
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1347
B1-vitamin 0,060 mg 1347
B2-vitamin, riboflavin 0,030 mg 1347
Niacin 1,77 NE 1003
niacin 0,100 mg 1347
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1347
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 7,00 mg 1347
Kalium, K 42,0 mg 1347
Calcium, Ca 128 mg 1347
Magnesium, Mg 111 mg 1347
Phosphor, P 126 mg 1347
Jern, Fe 1,90 mg 1347
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1347
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 354 284 T 1217
Leucin 607 486 T 1217
Lysin 498 399 T 1217
Methionin 99 79 T 1217
Cystin 104 83 T 1217
Phenylalanin 386 309 T 1217
Tyrosin 245 196 T 1217
Threonin 301 241 T 1217
Tryptofan 100 80 T 1217
Valin 374 300 T 1217
Arginin 564 452 T 1217
Histidin 197 158 T 1217
Alanin 332 266 T 1217
Asparaginsyre 912 731 T 1217
Glutaminsyre 1460 1170 T 1217
Glycin 326 261 T 1217
Prolin 428 343 T 1217
Serin 399 320 T 1217

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby