Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 277
Bouillon, hønsekød, spiseklar
Engelsk navn
Bouillon, chicken, prepared
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,900
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 18 kJ 1003
Energi, kcal 4 kcal 1003
total-N 0,045 g 1938
Protein, total 0,3 g 1938
Protein, deklaration 0,3 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,3 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,3 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,3 g 1003
Kostfiber 0,0 g 1938
Fedt, total 0,2 g 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,9 g 1938
Tørstof 1,7 g 1938
Vand 98,3 g 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1938
ß-caroten 0 µg 1938
E-vitamin 0,010 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,010 mg 1938
B1-vitamin 0,002 mg 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,007 mg 1938
Niacin 0,041 NE 1003
niacin 0,041 mg 1938
B6-vitamin 0,002 mg 1938
Folat 1,00 µg 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 313 mg 1938
Kalium, K 6,00 mg 1938
Calcium, Ca 6,00 mg 1938
Magnesium, Mg 2,00 mg 1938
Phosphor, P 3,00 mg 1938
Jern, Fe 0,020 mg 1938
Kobber, Cu 0,010 mg 1938
Zink, Zn 0,010 mg 1938
Selen, Se 0,500 µg 1938
Fluor, F 70,0 µg 1938
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1938
C6:0 0,000 0,00 1938
C8:0 0,000 0,00 1938
C10:0 0,000 0,00 1938
C12:0 0,000 0,00 1938
C14:0 0,000 0,00 1938
C16:0 0,043 20,8 1938
C18:0 0,011 5,31 1938
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C18:1,n-9 0,077 37,2 1938
C20:1,n-11 0,002 0,96 1938
C22:1,n-9 0,000 0,00 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,072 34,8 1938
C18:3,n-3 0,002 0,96 1938
C18:4,n-3 0,000 0,00 1938
C20:4,n-6 0,000 0,00 1938
C20:5,n-3 0,000 0,00 1938
C22:5,n-3 0,000 0,00 1938
C22:6,n-3 0,000 0,00 1938
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,054 26,1 1003
Sum monoumættede 0,079 38,2 1003
Sum polyumættede 0,074 35,7 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,207 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,002 0,96 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,072 34,8 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1938

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby