DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 279
Wienerbrød, kanelsnegl
Engelsk navn
Danish pastry, kanelsnegl
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 5,70
FCF 0,930
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1747 kJ 1003
Energi, kcal 418 kcal 1003
Nitrogen, total 0,789 g 0,526 - 1,01 41 T 280
Protein, videnskabelig 4,5 g 2,99 - 5,8 41 T 280
Protein, deklaration 4,9 g 3,28 - 6,36 41 T 280
Kulhydrat, difference 50,9 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 48,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 47,6 g 1003
Tilsat sukker 3,0 g T 280
Kostfibre 3,0 g 2 - 4,86 20 T 230
Fedt, total 22,5 g 23,2 16,7 - 26,7 4 1818
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,2 g 0,69 - 1,67 41 T 280
Tørstof 79,1 g 63 - 89,9 41 T 280
Vand 20,9 g 10,1 - 37 41 T 280
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Niacinækvivalent 0,723 NE 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0 1818
C6:0 0,000 0 1818
C8:0 0,110 0,528 1818
C10:0 0,086 0,412 1818
C12:0 0,449 2,15 1818
C14:0 0,719 3,44 1818
C16:0 5,070 24,2 1818
C17:0 0,000 0 1818
C18:0 1,483 7,1 1818
C20:0 0,295 1,41 1818
C22:0 0,000 0 1818
C24:0 0,000 0 1818
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0 1818
C16:1,n-7 0,307 1,46 1818
C18:1,n-9 8,751 41,9 1818
C18:1,n-7 0,000 0 1818
C20:1,n-11 0,215 1,02 1818
C22:1,n-9 0,000 0 1818
C22:1,n-11 0,000 0 1818
C24:1,n-9 0,000 0 1818
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,712 12,9 1818
C18:3,n-3 (ALA) 0,687 3,28 1818
C18:4,n-3 0,000 0 1818
C20:2,n-6 0,000 0 1818
C20:3,n-3 0,000 0 1818
C20:3,n-6 0,000 0 1818
C20:5,n-3 (EPA) 0,000 0 1818
C22:5,n-3 0,000 0 1818
C22:6,n-3 (DHA) 0,000 0 1818
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0 1818
Sum mættede 8,212 39,3 1003
Sum monoumættede 9,272 44,4 1003
Sum polyumættede 3,399 16,2 1003
Fedtsyrer, total 20,883 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,687 3,28 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,712 12,9 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 213 270 T 280
Leucin 347 440 T 280
Lysin 126 160 T 280
Methionin 79 100 T 280
Cystin 77 98 T 280
Phenylalanin 229 290 T 280
Tyrosin 103 130 T 280
Threonin 142 180 T 280
Tryptofan 43 55 T 280
Valin 237 300 T 280
Arginin 229 290 T 280
Histidin 103 130 T 280
Alanin 174 220 T 280
Asparaginsyre 276 350 T 280
Glutaminsyre 1360 1720 T 280
Glycin 189 240 T 280
Prolin 402 510 T 280
Serin 229 290 T 280

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby