Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 279
Wienerbrød, kanelsnegl
Engelsk navn
Danish pastry, kanelsnegl
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,70
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,930
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1747 kJ 1003
Energi, kcal 417 kcal 1003
total-N 0,789 g 0,526 - 1,018 41 T 280
Protein, total 4,5 g 2,998 - 5,803 41 T 280
Protein, deklaration 4,9 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 46,8 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 48,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 47,6 g 1003
Tilsat sukker 3,0 g T 280
Kostfiber 3,0 g 2,0 - 4,86 20 T 230
Fedt, total 22,5 g 23,2 16,70 - 26,72 4 1818
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,2 g 0,69 - 1,67 41 T 280
Tørstof 79,1 g 63,000 - 89,900 41 T 280
Vand 20,9 g 10,100 - 37,000 41 T 280
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Niacin 0,717 NE 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1818
C6:0 0,000 0,00 1818
C8:0 0,099 0,53 1818
C10:0 0,077 0,41 1818
C12:0 0,401 2,15 1818
C14:0 0,641 3,44 1818
C16:0 4,52 24,3 1818
C17:0 0,000 0,00 1818
C18:0 1,32 7,10 1818
C20:0 0,263 1,41 1818
C22:0 0,000 0,00 1818
C24:0 0,000 0,00 1818
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1818
C16:1,n-7 0,274 1,47 1818
C18:1,n-9 7,81 41,9 1818
C18:1,n-7 0,000 0,00 1818
C20:1,n-11 0,192 1,03 1818
C22:1,n-9 0,000 0,00 1818
C22:1,n-11 0,000 0,00 1818
C24:1,n-9 0,000 0,00 1818
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,42 13,0 1818
C18:3,n-3 0,613 3,29 1818
C18:4,n-3 0,000 0,00 1818
C20:2,n-6 0,000 0,00 1818
C20:3,n-3 0,000 0,00 1818
C20:3,n-6 0,000 0,00 1818
C20:5,n-3 0,000 0,00 1818
C22:5,n-3 0,000 0,00 1818
C22:6,n-3 0,000 0,00 1818
Andre fedtsyrer 0,000 0,00 1818
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 7,33 39,3 1003
Sum monoumættede 8,27 44,4 1003
Sum polyumættede 3,03 16,3 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 18,6 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,613 3,29 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,42 13,0 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 213 270 T 280
Leucin 347 440 T 280
Lysin 126 160 T 280
Methionin 79 100 T 280
Cystin 77 98 T 280
Phenylalanin 229 290 T 280
Tyrosin 103 130 T 280
Threonin 142 180 T 280
Tryptofan 43 55 T 280
Valin 237 300 T 280
Arginin 229 290 T 280
Histidin 103 130 T 280
Alanin 174 220 T 280
Asparaginsyre 276 350 T 280
Glutaminsyre 1360 1720 T 280
Glycin 189 240 T 280
Prolin 402 510 T 280
Serin 229 290 T 280

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby