Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 281
Skærekage, formkage, uspec.
Engelsk navn
Plain cake, average values
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,70
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,930
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1775 kJ 1003
Energi, kcal 424 kcal 1003
total-N 0,798 g 0,780 0,662 - 0,94 11 1962
Protein, total 4,5 g 4,4 3,773 - 5,358 11 1962
Protein, deklaration 5,0 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 56,7 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 55,4 g 1003
kulhydrat, deklaration 54,9 g 1003
Kostfiber 1,3 g 1,3 0,89 - 1,85 11 1962
Fedt, total 20,2 g 20,7 16,7 - 26,2 13 1818, 1962
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,3 g 1,3 0,78 - 1,84 11 1962
Tørstof 82,7 g 82,7 78,5 - 87,3 11 1962
Vand 17,3 g 17,3 12,700 - 21,500 11 1962
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 128 RE 1003
Retinol 126 µg 1347
ß-caroten 20,0 µg 1347
E-vitamin 0,500 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,500 mg 1347
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,046 mg 1003
(thiamin) 0,046 mg 1 1962
B2-vitamin, riboflavin 0,066 mg 0,066 0,081 - 0,081 2 1065, 1962
Niacin 0,917 NE 1003
niacin 0,410 mg 1 1962
B6-vitamin 0,047 mg 1 1962
Pantothensyre 0 mg 1 1962
Biotin 4,00 µg 1 1962
Folat 7,30 µg 1 1962
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 328 mg 323 227 - 431 11 1962
Natrium, Na 384 mg 369 175 - 580 11 1962
Kalium, K 132 mg 1 1962
Calcium, Ca 46,0 mg 1 1962
Magnesium, Mg 14,0 mg 1 1962
Phosphor, P 117 mg 1 1962
Jern, Fe 1,27 mg 1 1962
Kobber, Cu 0,084 mg 1 1962
Zink, Zn 0,428 mg 1 1962
Jod, I 8,50 µg 1 1962
Mangan, Mn 0,200 mg 1 1962
Chrom, Cr 7,80 µg 1 1962
Selen, Se 3,80 µg 1 1962
Nikkel, Ni 13,0 µg 1 1962
Cadmium, Cd 1,00 µg 1 1962
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0,180 g 0,173 0,030 - 0,36 11 1962
Glucose 0,602 g 0,680 0,085 - 1,01 11 1962
Monosaccharider, total 0,782 g 1003
Lactose 0,732 g 0,113 0,052 - 2,8 11 1962
Maltose 0,630 g 0,650 0,039 - 1,31 11 1962
Saccharose 33,8 g 33,0 31 - 38 11 1962
Disaccharider, total 35,2 g 1003
Sukkerarter, ialt 35,9 g 1003
Stivelse 17,2 g 16,2 13,8 - 20,3 11 1962
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1962
C6:0 0,000 0,00 1962
C8:0 0,056 0,29 1962
C10:0 0,042 0,22 1962
C12:0 0,508 2,71 1962
C14:0 0,253 1,35 1962
C15:0 0,000 0,00 1962
C16:0 3,82 20,4 1962
C17:0 0,000 0,00 1962
C18:0 0,993 5,30 1962
C20:0 0,031 0,16 1962
C22:0 0,000 0,00 1962
C24:0 0,000 0,00 1962
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1962
C16:1,n-7 0,000 0,00 1962
C17:1,n-7 0,000 0,00 1962
C18:1,n-9 7,80 41,6 1962
C18:1,n-7 0,361 1,92 1962
C20:1,n-11 0,118 0,62 1962
C22:1,n-9 0,032 0,17 1962
C22:1,n-11 0,000 0,00 1962
C24:1,n-9 0,000 0,00 1962
C16:1,trans 0,000 0,00 1962
C18:1,trans n-9 0,237 1,26 1962
C20:1,trans 0,000 0,00 1962
C22:1,trans 0,000 0,00 1962
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 3,65 19,5 1962
C18:2,conj-A, udifferentieret 0,000 0,00 1962
C18:3,n-3 0,800 4,27 1962
C18:3,n-6 0,000 0,00 1962
C18:4,n-3 0,000 0,00 1962
C20:2,n-6 0,000 0,00 1962
C20:4,n-3 0,000 0,00 1962
C20:4,n-6 0,000 0,00 1962
C20:5,n-3 0,000 0,00 1962
C22:5,n-3 0,000 0,00 1962
C22:6,n-3 0,000 0,00 1962
C18:2,trans, udifferentieret 0,041 0,22 1962
Andre fedtsyrer 0,000 0,00 1962
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 5,71 30,4 1003
Sum monoumættede 8,31 44,4 1003
Sum polyumættede 4,45 23,7 1003
Sum transfedtsyrer 0,278 1,48 1003
Fedtsyrer, total 18,7 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,800 4,27 1003
Sum n-6 fedtsyrer 3,65 19,5 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 239 300 T 359
Leucin 375 470 T 359
Lysin 215 270 T 359
Methionin 104 130 T 359
Cystin 88 110 T 359
Phenylalanin 255 320 T 359
Tyrosin 120 150 T 359
Threonin 168 210 T 359
Tryptofan 55 69 T 359
Valin 271 340 T 359
Arginin 223 280 T 359
Histidin 112 140 T 359
Alanin 200 250 T 359
Asparaginsyre 327 410 T 359
Glutaminsyre 1170 1470 T 359
Glycin 168 210 T 359
Prolin 383 480 T 359
Serin 287 360 T 359

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby