DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 282
Pop corn, traditionelle
Engelsk navn
Pop corn, oil and salt added, traditional
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1960 kJ 1003
Energi (kcal) 468 kcal 1003
Protein 9,6 g 20 T 352
Protein fra Aminosyrer 8,3 g 1003
Protein, deklaration 9,6 g 20 T 352
Kulhydrat difference 66,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 57,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 57,9 g 1003
Kostfibre 8,1 g 20 T 352
Fedt 20,2 g 13,7 - 31,4 15 1165
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,26 g 5 1003
Aske 2,2 g 20 T 352
Tørstof 98,0 g 97 - 99 5 1165
Vand 2,0 g 1 - 3 5 1165
Nitrogen 1,540 g 20 T 352
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Thiamin (B1-vitamin) 0,0970 mg 20 T 352
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0700 mg 20 T 352
Niacinækvivalent 2,46 NE 1003
Niacin 1,43 mg 20 T 352
B6-vitamin 0,200 mg 20 T 352
Pantothensyre 0,280 mg 20 T 352
Biotin 6,10 µg 20 T 352
Folat 43,0 µg 20 T 352
C-vitamin 71,0 mg 1003
Ascorbinsyre 71,0 mg 20 T 352
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 505 mg 1 - 1140 5 1165
Kalium 182 mg 20 T 352
Calcium 9,60 mg 20 T 352
Jern 2,30 mg 20 T 352
Kobber 0,160 mg 20 T 352
Zink 2,48 mg 20 T 352
Mangan 0,800 mg 20 T 352
Krom 7,00 µg 20 T 352
Molybdæn 0 µg 3 T 31
Selen 5,00 µg 20 T 352
Fosfor 180 mg 20 T 352
Chlorid 914 mg 30 - 1820 5 1165
Jod 0 µg 20 T 352
Nikkel 39,0 µg 20 T 352
Kviksølv 0 µg 1 T 352
Cadmium 1,000 µg 1 T 352
Bly 8,00 µg 1 T 352
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 1,039 5,57 1165
C10:0 0,771 4,13 1165
C12:0 5,954 31,9 1165
C14:0 2,031 10,8 1165
C16:0 1,833 9,83 1165
C18:0 1,378 7,38 1165
C20:0 0,000 0 1165
C22:0 0,000 0 1165
C24:0 0,000 0 1165
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,000 0 1165
C18:1,n-7 0,000 0 1165
C18:1,n-9 1,903 10,2 1165
C20:1,n-11 0,000 0 1165
C18:1,trans 0,000 0 1165
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 3,736 20 1165
C18:3,n-3 0,000 0 1165
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0 1165
Sum mættede fedtsyrer 13,006 69,7 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 1,903 10,2 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 3,736 20 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0 1003
Sum fedtsyrer 18,645 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 0 1003
Sum n-6 fedtsyrer 3,736 20 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg T 352
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 354 230 T 352
Leucin 1220 790 T 352
Lysin 262 170 T 352
Methionin 185 120 T 352
Cystin 154 100 T 352
Phenylalanin 493 320 T 352
Tyrosin 370 240 T 352
Threonin 354 230 T 352
Tryptofan 62 40 T 352
Valin 462 300 T 352
Arginin 400 260 T 352
Histidin 262 170 T 352
Alanin 724 470 T 352
Asparaginsyre 616 400 T 352
Glutaminsyre 1990 1290 T 352
Glycin 354 230 T 352
Prolin 862 560 T 352
Serin 493 320 T 352
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Serotonin 0,00300 mg 2 T 352
Sum biogene aminer 0,00300 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,923 10 1165

© 2023 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby