Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 283
Bulgur (hvedekerner, knækkede, parboiled), rå
Engelsk navn
Wheat, cracked kernels, parboiled (bulgur), raw
Taxonomisk navn
Triticum aestivum L.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,70
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,670
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1503 kJ 1003
Energi, kcal 359 kcal 1003
total-N 1,895 g 1,772 - 1,982 3 1825
Protein, total 10,8 g 10,100 - 11,297 3 1825
Protein, deklaration 11,8 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 76,7 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 69,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 68,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1321
Kostfiber 7,7 g 7,4 - 7,9 3 1825
Fedt, total 2,3 g 1 1825
Alkohol 0,0 g 1321
Aske 1,1 g 1,0 - 1,2 3 1825
Tørstof 90,9 g 90,200 - 91,500 3 1825
Vand 9,1 g 8,500 - 9,800 3 1825
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 0 µg 1358
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1344
E-vitamin 1,40 α-TE 1003
alfa-tokoferol 1,40 mg 0,67 - 2,73 4 T 189
alfa-tokotrienol 0,350 mg 0,20 - 0,55 4 T 189
K1-vitamin 30,0 µg T 189
B1-vitamin 0,232 mg 6 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,115 mg 6 1938
Niacin 2,05 NE 1003
niacin 5,11 mg 5 1938
B6-vitamin 0,355 mg 0,339 - 0,392 6 T 189
Pantothensyre 1,10 mg T 189
Biotin 1,90 µg 1,2 - 3,0 4 T 1212
Folat 21,0 µg 17 - 27 4 T 1212
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 17,0 mg 6 1938
Kalium, K 410 mg 9 1938
Calcium, Ca 33,5 mg 22,8 - 46,1 6 1015
Magnesium, Mg 116 mg 101 - 128 5 T 189
Phosphor, P 270 mg 219 - 329 6 1015
Jern, Fe 2,46 mg 9 1938
Kobber, Cu 0,320 mg 0,18 - 0,46 36 T 189
Zink, Zn 2,80 mg 1,9 - 4,1 36 T 189
Jod, I 2,70 µg 0,55 - 8,7 9 T 189
Mangan, Mn 3,60 mg 1,5 - 4,8 7 T 189
Chrom, Cr 1,20 µg 1,00 0 - 6,8 34 T 189
Selen, Se 4,10 µg 1,40 0 - 46,7 34 T 189
Molybdæn, Mo 20,0 µg 10 - 30 7 T 189
Nikkel, Ni 29,0 µg 49,0 0 - 179 34 T 189
Kviksølv, Hg 0,330 µg 0,180 0 - 2,20 34 T 189
Arsen, As 2,14 µg 0,77 0 - 14,1 34 T 189
Cadmium, Cd 6,60 µg 6,80 2,1 - 10,8 34 T 189
Bly, Pb 2,40 µg 1,20 0 - 10,8 34 T 189
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,350 mg 4 T 189
Tyramin 0,030 mg 4 T 189
Serotonin 0 mg T 189
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0 g T 189
Glucose 0 g T 189
Monosaccharider, total 0 g 1003
Maltose 0 g T 189
Saccharose 0,540 g T 189
Disaccharider, total 0,540 g 1003
Andre sukkerarter 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 0,540 g 1003
Stivelse 61,4 g T 189
(a)Hexoses 3,98 g T 189
(b)Pentoses 5,41 g T 189
(c)UronicAcids 0,740 g T 189
Cellulose 2,10 g T 189
Lignin 0,500 g T 189
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 T 189
C6:0 0,000 T 189
C8:0 0,000 T 189
C15:0 0,000 T 189
C17:0 0,000 T 189
C22:0 0,000 T 189
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 T 189
C15:1 0,000 T 189
C17:1,n-7 0,000 T 189
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C20:3,n-3 0,000 T 189
C20:5,n-3 0,000 T 189
C22:5,n-3 0,000 T 189
C22:6,n-3 0,000 T 189
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,000 1003
Sum monoumættede 0,000 1003
Sum polyumættede 0,000 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 1003
Fedtsyrer, total 0,000 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,000 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 455 240 T 1301
Leucin 815 430 T 1301
Lysin 265 140 T 1301
Methionin 172 91 T 1301
Cystin 190 100 T 1301
Phenylalanin 569 300 T 1301
Tyrosin 246 130 T 1301
Threonin 303 160 T 1301
Tryptofan 123 65 T 1301
Valin 531 280 T 1301
Arginin 417 220 T 1301
Histidin 246 130 T 1301
Alanin 360 190 T 1301
Asparaginsyre 474 250 T 1301
Glutaminsyre 3700 1950 T 1301
Glycin 398 210 T 1301
Prolin 1270 670 T 1301
Serin 569 300 T 1301

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby