DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 283
Bulgur, parboiled, rå
Engelsk navn
Bulgur, parboiled, raw
Taxonomisk navn
Triticum aestivum L.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 5,70
FCF 0,492 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1444 kJ 1003
Energi, kcal 342 kcal 1003
Nitrogen, total 1,894 g 1,77 - 1,98 4 2128, 1825
Protein, videnskabelig 10,8 g 10,1 - 11,2 4 1825, 2128
Protein, deklaration 11,8 g 11 - 12,3 4 1825, 2128
Kulhydrat, difference 75,2 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 65,4 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 45,5 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1321
Kostfibre 9,8 g 1003
Fedt, total 1,9 g 1 2128
Alkohol 0,0 g 1321
Aske 1,3 g 1 2128
Tørstof 89,2 g 1 2128
Vand 10,8 g 1 2128
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1 1655
D2 ergocalciferol 0 µg 1 1655
25-hydroxy D3-vitamin 0 µg 1 1655
25-hydroxyergocalciferol 0 µg 1 1655
E-vitamin 0,0942 α-TE
alfa-tokoferol 0,0942 mg 1 2128
gamma-tokoferol mg 1 2128
delta-tokoferol mg 1 2128
alfa-tokotrienol 0,350 mg 0,2 - 0,55 4 T 189
K1-vitamin µg 1 2128
B1-vitamin 0,178 mg 1 2128
B2-vitamin, riboflavin 0,0384 mg 1 2128
Niacinækvivalent 2,53 NE 1 1003
Niacin 1,49 mg 1 2128
B6-vitamin 0,185 mg 1 2128
Pantothensyre 0,468 mg 1 2128
Biotin 4,30 µg 1 2128
Folat 23,1 µg 1 2128
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1938
beta-caroten 0 µg 1 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 11,0 mg 1 2128
Kalium, K 375 mg 1 2128
Calcium, Ca 32,9 mg 22,8 - 46,1 7 1015, 2128
Magnesium, Mg 68,5 mg 1 2128
Fosfor, P 267 mg 219 - 329 7 1015, 2128
Jern, Fe 1,90 mg 1 2128
Kobber, Cu 0,430 mg 1 2128
Zink, Zn 2,30 mg 1 2128
Jod, I µg 1 2128
Mangan, Mn 1,35 mg 1 2128
Chrom, Cr 20,5 µg 1 2128
Selen, Se 3,45 µg 1 2128
Molybdæn, Mo 63,0 µg 1 2128
Nikkel, Ni 25,5 µg 1 2128
Kviksølv, Hg µg 1 2128
Arsen, As µg 1 2128
Cadmium, Cd 3,00 µg 1 2128
Bly, Pb µg 1 2128
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,350 mg 4 T 189
Tyramin 0,0300 mg 4 T 189
Serotonin 0 mg T 189
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,300 g 1 2128
Galaktose g 1 2128
Glukose g 1 2128
Monosaccharider, total 0,300 g 1003
Laktose g 1 2128
Maltose g 1 2128
Sakkarose 0,600 g 1 2128
Disaccharider, total 0,600 g 1003
Andre sukkerarter 0 g 1003
Sukkerarter, total 0,900 g 1003
Stivelse 44,6 g 1 2128
IDF 6,5 g 1 2128
SDFP 1,3 g 1 2128
SDFS 2,1 g 1 2128
Hexose 3,98 g T 189
Pentose 5,41 g T 189
Uronic Acid 0,740 g T 189
Cellulose 2,10 g T 189
Lignin 0,500 g T 189
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 2128
C6:0 2128
C8:0 2128
C10:0 2128
C12:0 2128
C13:0 0,000 0 2128
C14:0 2128
C15:0 2128
C16:0 0,228 24,3 2128
C17:0 2128
C18:0 2128
C20:0 2128
C21:0 0,000 0 2128
C22:0 2128
C23:0 2128
C24:0 2128
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C12:1,n-1 0,000 0 2128
C14:1,n-5 0,000 0 2128
C15:1 0,000 0 2128
C16:1,n-7 2128
C17:1,n-7 2128
C18:1,n-9 0,155 16,5 2128
C18:1,n-7 2128
C20:1,n-9 2128
C20:1,n-11 0,000 0 2128
C22:1,n-9 2128
C22:1,n-11 0,000 0 2128
C24:1,n-9 2128
C14:1,trans 0,000 0 2128
C16:1,trans 0,000 0 2128
C18:1,trans 0,000 0 2128
C20:1,trans 0,000 0 2128
C22:1,trans 0,000 0 2128
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,552 59 2128
C18:3,n-3 (ALA) 2128
C18:3,n-6 0,000 0 2128
C18:4,n-3 0,000 0 2128
C20:2,n-6 2128
C22:2,n-6 2128
C22:4,n-6 0,000 0 2128
C22:5,n-6 0,000 0 2128
C20:3,n-3 0,000 0 2128
C20:4,n-6 0,000 0 2128
C20:3,n-6 0,000 0 2128
C20:5,n-3 (EPA) 0,000 0 2128
C22:5,n-3 0,000 0 2128
C22:6,n-3 (DHA) 0,000 0 2128
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 2128
Sum mættede 0,228 24,3 1003
Sum monoumættede 0,155 16,5 1003
Sum polyumættede 0,552 59 1003
Transfedtsyrer, total 0,000 0 1003
Fedtsyrer, total 0,936 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 0 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,552 59 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 404 2128
Leucin 833 2128
Lysin 276 2128
Methionin 194 2128
Cystin 242 2128
Phenylalanin 565 2128
Tyrosin 295 2128
Threonin 333 2128
Tryptofan 152 2128
Valin 511 2128
Arginin 495 2128
Histidin 273 2128
Alanin 378 2128
Asparaginsyre 548 2128
Glutaminsyre 3680 2128
Glycin 410 2128
Prolin 1200 2128
Hydroxyprolin 0 1655
Serin 579 2128

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby