Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 286
Whisky
Engelsk navn
Whisky
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,000
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1046 kJ 1003
Energi, kcal 250 kcal 1003
total-N 0,000 g 1 1938
Protein, total 0,0 g 1 1938
Protein, deklaration 0,0 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,1 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,1 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1938
Fedt, total 0,0 g 1 1938
Alkohol 36,0 g 1938
Aske 0,0 g 1 1938
Tørstof 36,1 g 1 1938
Vand 63,9 g 1 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
E-vitamin 0 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0 mg 1655
alfa-tokotrienol 0 mg 1655
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,008 mg 10 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,001 mg 9 1938
Niacin 0,050 NE 1003
niacin 0,050 mg 10 1938
B6-vitamin 0 mg 4 1938
Pantothensyre 0 mg 4 1938
Biotin 0 µg 1655
Folat 0 µg 10 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 0 mg 0 - 1 261 1938
Kalium, K 163 mg 2 1938
Calcium, Ca 0 mg 244 1938
Magnesium, Mg 0 mg 242 1938
Phosphor, P 3,00 mg 0 - 5 28 1938
Jern, Fe 0,020 mg 0,00 - 0,03 117 1938
Kobber, Cu 0,020 mg 0,022 0,014 - 0,025 3 1088
Zink, Zn 0,008 mg 0,009 <0,02 - 0,003 3 1088
Mangan, Mn 0,008 mg 0,000 - 0,015 27 1938
Cadmium, Cd 0,008 µg 0,005 <0,1 - 0,18 3 1088
Bly, Pb 0,670 µg 0,700 <1,5 - 2,2 3 1088
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Benzoesyre 0,030 mg 1496
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,010 mg 0 - 0,025 1488
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 0 g 1655
Stivelse 0 g 1655
Crude fibre 0 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 1342
C6:0 0,000 1342
C8:0 0,000 1342
C10:0 0,000 1342
C12:0 0,000 1342
C14:0 0,000 1342
C16:0 0,000 1342
C18:0 0,000 1342
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,000 1342
C18:1,n-9 0,000 1342
C20:1,n-11 0,000 1342
C22:1,n-9 0,000 1342
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,000 1342
C18:3,n-3 0,000 1342
C18:4,n-3 0,000 1342
C20:4,n-6 0,000 1342
C20:5,n-3 0,000 1342
C22:5,n-3 0,000 1342
C22:6,n-3 0,000 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,000 1003
Sum monoumættede 0,000 1003
Sum polyumættede 0,000 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 1003
Fedtsyrer, total 0,000 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,000 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 0 0 1342
Leucin 0 0 1342
Lysin 0 0 1342
Methionin 0 0 1342
Cystin 0 0 1342
Phenylalanin 0 0 1342
Tyrosin 0 0 1342
Threonin 0 0 1342
Tryptofan 0 0 1342
Valin 0 0 1342
Arginin 0 0 1342
Histidin 0 0 1342
Alanin 0 0 1342
Asparaginsyre 0 0 1342
Glutaminsyre 0 0 1342
Glycin 0 0 1342
Prolin 0 0 1342
Serin 0 0 1342

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby