DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 287
Spegepølse, oksekød
Engelsk navn
Sausage, beef salami
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,915
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1681 kJ 1003
Energi, kcal 406 kcal 1003
Nitrogen, total 3,216 g 1 1061
Protein, videnskabelig 20,1 g 1 1061
Protein, deklaration 20,1 g 1 1061
Kulhydrat, difference 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt, total 36,2 g 1 1061
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 7,1 g 1003
Tørstof 63,4 g 1 1061
Vand 36,6 g 1 1061
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
K1-vitamin 0 µg 1655
Niacinækvivalent 3,81 NE 1003
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
beta-caroten 0 µg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 3580 mg 1 1061
Kalium, K 287 mg 1 1061
Jern, Fe 2,86 mg 1 1061
Kobber, Cu 0,0910 mg 1 1061
Zink, Zn 5,50 mg 1 1061
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, total 0 g 1655
Stivelse 0 g 1655
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Fedtsyrer, total 33,123 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 89 mg 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 965 300 T 1232
Leucin 1510 470 T 1232
Lysin 1670 520 T 1232
Methionin 482 150 T 1232
Cystin 145 45 T 1232
Phenylalanin 772 240 T 1232
Tyrosin 643 200 T 1232
Threonin 836 260 T 1232
Tryptofan 228 71 T 1232
Valin 1030 320 T 1232
Arginin 1190 370 T 1232
Histidin 675 210 T 1232
Alanin 1160 360 T 1232
Asparaginsyre 1770 550 T 1232
Glutaminsyre 2830 880 T 1232
Glycin 1090 340 T 1232
Prolin 900 280 T 1232
Serin 804 250 T 1232

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby