Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 301
Pølse, tepølse
Engelsk navn
Pork/beef sausage, teewurst
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,915
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1972 kJ 1003
Energi, kcal 471 kcal 1003
total-N 1,744 g 1 1061
Protein, total 10,9 g 1 1061
Protein, deklaration 10,9 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 48,3 g 1 1061
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,8 g 1003
Tørstof 62,0 g 1 1061
Vand 38,0 g 1 1061
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 0 µg 1655
K1-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 1221 mg 1 1061
Kalium, K 172 mg 1 1061
Jern, Fe 0,450 mg 1 1061
Kobber, Cu 0,060 mg 1 1061
Zink, Zn 1,60 mg 1 1061
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 0 g 1655
Stivelse 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C10:0 0,000 0,00 T 1101
C12:0 0,000 0,00 T 1101
C14:0 0,675 1,53 T 1101
C16:0 10,8 24,3 T 1101
C18:0 5,50 12,5 T 1101
C20:0 0,000 0,00 T 1101
C22:0 0,000 0,00 T 1101
C24:0 0,000 0,00 T 1101
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 T 1101
C16:1,n-7 1,27 2,86 T 1101
C18:1,n-9 19,8 44,9 T 1101
C20:1,n-11 0,373 0,84 T 1101
C18:1,trans n-9 0,000 0,00 T 1101
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 4,24 9,59 T 1101
C18:3,n-3 0,380 0,85 T 1101
C20:4,n-6 0,000 0,00 T 1101
C22:6,n-3 0,000 0,00 T 1101
Andre fedtsyrer 1,18 2,67 T 1101
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 16,9 38,3 1003
Sum monoumættede 21,5 48,6 1003
Sum polyumættede 4,62 10,5 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 44,2 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,380 0,86 1003
Sum n-6 fedtsyrer 4,24 9,59 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 77 mg 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby