DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 317
Agurk, syltet, uden tilsat sukker
Engelsk navn
Gherkin, pickled, no sugar added
Taxonomisk navn
Cucumis sativus L.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,700
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 41 kJ 1003
Energi, kcal 10 kcal 1003
Nitrogen, total 0,053 g 6 1938
Protein, videnskabelig 0,3 g 6 1938
Protein, deklaration 0,3 g 6 1938
Kulhydrat, difference 2,3 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 1,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 1,1 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1321
Kostfibre 1,2 g 1938
Fedt, total 0,2 g 6 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 3,1 g 6 1938
Tørstof 5,9 g 6 1938
Vand 94,1 g 6 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
K1-vitamin 0 µg 1001
B12-vitamin 0 µg 1655
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Fedtsyrer, total 0,140 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby