DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 317
Agurk, syltet, uden tilsat sukker
Engelsk navn
Gherkin, pickled, no sugar added
Taxonomisk navn
Cucumis sativus (Linnaeus, 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 41 kJ 1003
Energi (kcal) 10 kcal 1003
Protein 0,3 g 6 1938
Protein, deklaration 0,3 g 6 1938
Kulhydrat difference 2,3 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 1,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 1,1 g 1003
Kostfibre 1,2 g 1938
Fedt 0,2 g 6 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,69 g 1 1003
Aske 3,1 g 6 1938
Tørstof 5,9 g 6 1938
Vand 94,1 g 6 1938
Nitrogen 0,053 g 6 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0,200 α-TE 1 2135
K1-vitamin 0 µg 1001
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1 2135
Riboflavin (B2-vitamin) 0 mg 1 2135
Niacinækvivalent 0,1000 NE 1003
Niacin 0,1000 mg 1 2135
B6-vitamin 0,0400 mg 1 2135
Folat 8,00 µg 1 2135
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1 2135
Cholin 3,60 mg 1 2187
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 277 mg 1 2138
Kalium 183 mg 1 2135
Calcium 33,0 mg 1 2135
Magnesium 11,0 mg 1 2135
Jern 0,1000 mg 1 2135
Zink 0,200 mg 1 2135
Selen 0 µg 1 2135
Fosfor 4,00 mg 1 2135
Jod 3,00 µg 1 T 404.0
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum monosakkarider 0,200 g 1 2135
Sum disakkarider 0,1000 g 1 2135
Sum sukkerarter 0,300 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Stivelse/Glykogen 0,200 g 1 2141
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,030 2135
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,000 2135
Sum flerumættede fedtsyrer 0,040 2135
Sum fedtsyrer 0,140 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,020 2135
Sum n-6 fedtsyrer 0,020 2135
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1996
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,700 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby