DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 325
Rom
Engelsk navn
Rum
Taxonomisk navn
Saccharum officinarum (Linnaeus, 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1151 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1151 kJ 1003
Energi (kcal) 278 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 278 kcal 1003
Protein 0,0 g 4 1938
Protein fra Aminosyrer 0,0 g 1003
Protein, deklaration 0,0 g 4 1938
Kulhydrat difference 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1938
Fedt 0,0 g 4 1938
Alkohol 39,7 g 1938
Salt deklaration 0,00 g 260 1003
Aske 0,0 g 4 1938
Tørstof 39,7 g 1 1938
Vand 60,3 g 1 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0 α-TE
alfa-Tokoferol 0 mg 1655
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,00600 mg 16 1938
Riboflavin (B2-vitamin) 0,00400 mg 16 1938
Niacinækvivalent 0 NE 1003
Niacin 0 mg 1342
B6-vitamin 0,001000 mg 8 1938
Pantotensyre 0 mg 8 1938
Folat 0 µg 14 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 1,000 mg 260 1938
Kalium 2,00 mg 254 1938
Calcium 0 mg 235 1938
Magnesium 0 mg 231 1938
Jern 0,0400 mg 128 1938
Kobber 0,0680 mg 0,008 0,004 - 0,19 3 1088
Zink 0,0160 mg 0,02 - 0,016 3 1088
Mangan 0,0180 mg 12 1938
Fosfor 4,00 mg 13 1938
Cadmium 0,0400 µg 0,05 - 0,17 3 1088
Bly 2,20 µg 1,0 - 5,2 3 1088
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0 g 1655
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1655
Crude fibre 0 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 1342
C6:0 0,000 0,0 1342
C8:0 0,000 0,0 1342
C10:0 0,000 0,0 1342
C12:0 0,000 0,0 1342
C14:0 0,000 0,0 1342
C16:0 0,000 0,0 1342
C18:0 0,000 0,0 1342
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,000 0,0 1342
C18:1,n-9 0,000 0,0 1342
C20:1,n-11 0,000 0,0 1342
C22:1,n-9 0,000 0,0 1342
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,000 0,0 1342
C18:3,n-3 0,000 0,0 1342
C18:4,n-3 0,000 0,0 1342
C20:4,n-6 0,000 0,0 1342
C20:5,n-3 0,000 0,0 1342
C22:5,n-3 0,000 0,0 1342
C22:6,n-3 0,000 0,0 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,000 1938
Isoleucin 0 0,0 1342
Leucin 0 0,0 1342
Lysin 0 0,0 1342
Methionin 0 0,0 1342
Cystin 0 0,0 1342
Phenylalanin 0 0,0 1342
Tyrosin 0 0,0 1342
Threonin 0 0,0 1342
Tryptofan 0 0,0 1342
Valin 0 0,0 1342
Arginin 0 0,0 1342
Histidin 0 0,0 1342
Alanin 0 0,0 1342
Asparaginsyre 0 0,0 1342
Glutaminsyre 0 0,0 1342
Glycin 0 0,0 1342
Prolin 0 0,0 1342
Serin 0 0,0 1342
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 0 mg 1 1655
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 1003
Massefylde 0,9 1 2026

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby