DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 330
Flødeboller, skumboller
Engelsk navn
Whipped egg white and sugar with chocolate covering
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,950
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1791 kJ 1003
Energi, kcal 426 kcal 1003
Nitrogen, total 0,704 g 0,704 0,704 - 0,704 1 1823
Protein, videnskabelig 4,4 g 4,4 4,4 - 4,4 1 1823
Protein, deklaration 4,4 g 4,4 4,4 - 4,4 1 1823
Kulhydrat, difference 65,3 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 64,9 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 64,9 g 1003
Tilsat sukker 64,0 g 1321
Kostfibre 0,4 g 2007
Fedt, total 16,5 g 1 1823
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,7 g 1 1823
Tørstof 86,9 g 1 1823
Vand 13,1 g 1 1823
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1347
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1347
E-vitamin 0 α-TE
alfa-tokoferol 0 mg 1347
K1-vitamin 0 µg 1655
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
beta-caroten 0 µg 1347
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 31,0 mg 1 1823
Kalium, K 230 mg 1 1823
Calcium, Ca 17,0 mg 1 1823
Magnesium, Mg 51,0 mg 1 1823
Fosfor, P 6,00 mg 1347
Jern, Fe 3,30 mg 1 1823
Kobber, Cu 0,420 mg 1 1823
Zink, Zn 0,790 mg 1 1823
Mangan, Mn 0,490 mg 1 1823
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,800 g 1 1823
Glukose 2,70 g 1 1823
Monosaccharider, total 3,50 g 1003
Sakkarose 42,9 g 2 1823
Disaccharider, total 42,9 g 1003
Sukkerarter, total 46,4 g 1003
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Fedtsyrer, total 15,675 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1347

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby