Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 342
Rødkål, konserves, uden tilsat sukker
Engelsk navn
Cabbage, red, canned, no sugar added
Taxonomisk navn
Brassica oleracea L. convar. capitata (L.)
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 82 kJ 1003
Energi, kcal 20 kcal 1003
total-N 0,080 g 1003
Protein, total 0,5 g 1003
Protein, deklaration 0,5 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 5,5 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 2,9 g 1003
kulhydrat, deklaration 2,9 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 2,6 g 1003
Fedt, total 0,1 g 1003
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,1 g 0,9 - 1,4 3 T 629
Tørstof 7,2 g 1003
Vand 92,8 g 1003
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 2,08 RE 1003
Retinol 0 µg T 44
ß-caroten 25,0 µg 11 - 35 5 T 44
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
E-vitamin 0,070 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,070 mg 0,05 - 0,08 2 T 44
B1-vitamin 0,065 mg 0,040 - 0,101 10 T 44
B2-vitamin, riboflavin 0,050 mg 0,038 - 0,070 9 T 44
Niacin 0,667 NE 1003
niacin 0,600 mg 0,34 - 0,96 10 T 44
B6-vitamin 0,150 mg 0,115 - 0,208 5 T 44
Pantothensyre 0,324 mg T 44
Biotin 0,100 µg T 44
Folat 46,0 µg 6 T 44
Frit folat 23,0 µg 8,8 - 32,9 4 T 44
B12-vitamin 0 µg T 44
C-vitamin 20,0 mg 1003
L-ascorbinsyre 20,0 mg 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 300 mg 1003
Kalium, K 100 mg 2 T 629
Calcium, Ca 39,3 mg 26,1 - 58,9 6 T 629
Magnesium, Mg 6,00 mg 5 - 6 2 T 629
Phosphor, P 29,3 mg 24,6 - 35,5 6 T 629
Jern, Fe 0,830 mg 0,78 - 0,88 2 T 629
Kobber, Cu 0,025 mg 0,020 - 0,030 2 T 629
Zink, Zn 0,550 mg 0,45 - 0,65 2 T 629
Jod, I 0,100 µg 0 - 0,35 5 T 44
Mangan, Mn 0,083 mg 0,073 - 0,093 2 T 629
Chrom, Cr 2,00 µg 1,0 - 2,0 2 T 629
Selen, Se 0,300 µg 0,1 - 0,5 2 T 629
Molybdæn, Mo 10,0 µg 1 T 629
Nikkel, Ni 3,00 µg 1 - 5 2 T 629
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 5,00 g 1002
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,018 22,9 T 44
C18:0 0,001 1,31 T 44
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,002 1,96 T 44
C18:1,n-9 0,004 5,23 T 44
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,038 47,1 T 44
C18:3,n-3 0,017 21,6 T 44
C20:4,n-6 0,000 0,00 T 44
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,019 23,8 1003
Sum monoumættede 0,006 7,50 1003
Sum polyumættede 0,055 68,8 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,080 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,017 21,3 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,038 47,5 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 14 170 T 44
Leucin 15 190 T 44
Lysin 15 190 T 44
Methionin 4 47 T 44
Cystin 0 4 T 44
Phenylalanin 9 110 T 44
Tyrosin 6 72 T 44
Threonin 6 77 T 44
Tryptofan 4 47 T 44
Valin 22 280 T 44
Arginin 21 260 T 44
Histidin 8 100 T 44
Alanin 25 310 T 44
Asparaginsyre 42 530 T 44
Glutaminsyre 119 1490 T 44
Glycin 10 130 T 44
Prolin 18 230 T 44
Serin 25 310 T 44

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby