Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 351
Tørkage, linse
Engelsk navn
Pastry, 'linse'
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,70
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,930
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1852 kJ 1003
Energi, kcal 443 kcal 1003
total-N 0,976 g 0,768 - 1,200 6 T 359
Protein, total 5,6 g 4,378 - 6,840 6 T 359
Protein, deklaration 6,1 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 50,7 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 49,4 g 1003
kulhydrat, deklaration 48,9 g 1003
Tilsat sukker 20,0 g 1001
Kostfiber 1,3 g 1,3 0,89 - 1,85 11 T 281
Fedt, total 24,5 g 24,1 20,35 - 29,50 4 1818
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,1 g T 359
Tørstof 81,9 g 80,000 - 83,900 6 T 359
Vand 18,1 g 16,100 - 20,000 6 T 359
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Niacin 1,12 NE 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1818
C6:0 0,000 0,00 1818
C8:0 0,138 0,66 1818
C10:0 0,107 0,51 1818
C12:0 0,877 4,24 1818
C14:0 0,506 2,45 1818
C16:0 5,27 25,5 1818
C17:0 0,000 0,00 1818
C18:0 1,45 7,03 1818
C20:0 0,000 0,00 1818
C22:0 0,000 0,00 1818
C24:0 0,000 0,00 1818
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1818
C16:1,n-7 0,000 0,00 1818
C18:1,n-9 9,50 45,9 1818
C18:1,n-7 0,000 0,00 1818
C20:1,n-11 0,000 0,00 1818
C22:1,n-9 0,000 0,00 1818
C22:1,n-11 0,000 0,00 1818
C24:1,n-9 0,000 0,00 1818
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,29 11,1 1818
C18:3,n-3 0,546 2,64 1818
C18:4,n-3 0,000 0,00 1818
C20:2,n-6 0,000 0,00 1818
C20:3,n-3 0,000 0,00 1818
C20:3,n-6 0,000 0,00 1818
C20:5,n-3 0,000 0,00 1818
C22:5,n-3 0,000 0,00 1818
C22:6,n-3 0,000 0,00 1818
Andre fedtsyrer 0,000 0,00 1818
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 8,35 40,3 1003
Sum monoumættede 9,50 45,9 1003
Sum polyumættede 2,84 13,7 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 20,7 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,546 2,64 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,29 11,1 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 293 300 T 359
Leucin 459 470 T 359
Lysin 264 270 T 359
Methionin 127 130 T 359
Cystin 107 110 T 359
Phenylalanin 312 320 T 359
Tyrosin 146 150 T 359
Threonin 205 210 T 359
Tryptofan 67 69 T 359
Valin 332 340 T 359
Arginin 273 280 T 359
Histidin 137 140 T 359
Alanin 244 250 T 359
Asparaginsyre 400 410 T 359
Glutaminsyre 1440 1470 T 359
Glycin 205 210 T 359
Prolin 468 480 T 359
Serin 351 360 T 359

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby