DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 351
Tørkage, linse
Engelsk navn
Pastry, 'linse'
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1609 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1618 kJ 1003
Energi (kcal) 385 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 387 kcal 1003
Protein 5,6 g 4,37 - 6,84 6 T 359.0
Protein fra Aminosyrer 5,0 g 1003
Protein, deklaration 6,1 g 4,8 - 7,5 6 T 359.0
Kulhydrat difference 42,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 40,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 40,1 g 1003
Kostfibre 2,3 g 1 1004
Fedt 22,0 g 1 1004
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,41 g 8 1003
Aske 1,0 g 1 1004
Tørstof 71,0 g 1 1004
Vand 29,0 g 1 1004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 208 RE 1 1004
D-vitamin 0,400 µg 1 1004
E-vitamin 1,80 α-TE 1 1004
Thiamin (B1-vitamin) 0,1000 mg 1 1004
Riboflavin (B2-vitamin) 0,1000 mg 1 1004
Niacinækvivalent 2,42 NE 1003
Niacin 1,30 mg 1 1004
B6-vitamin 0 mg 1 1004
Folat 9,30 µg 1 1004
B12-vitamin 0,200 µg 1 1004
C-vitamin 0,300 mg 1 1004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 163 mg 192,0 34,9 - 245 8 T 551.0
Kalium 130 mg 1 1004
Calcium 46,7 mg 1 1004
Magnesium 17,0 mg 1 1004
Jern 0,700 mg 1 1004
Zink 0,600 mg 1 1004
Selen 4,00 µg 1 1004
Fosfor 89,0 mg 1 1004
Jod 6,38 µg 1 1004
Sum mineraler 446 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 14,0 g 1 1004
Tilsat Sukker 20,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 20,0 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 26,1 g 1 1004
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 1818
C6:0 0,000 0,0 1818
C8:0 0,137 0,668 1818
C10:0 0,105 0,514 1818
C12:0 0,867 4,23 1818
C14:0 0,500 2,44 1818
C16:0 5,207 25,4 1818
C17:0 0,000 0,0 1818
C18:0 1,438 7,02 1818
C20:0 0,000 0,0 1818
C22:0 0,000 0,0 1818
C24:0 0,000 0,0 1818
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 1818
C16:1,n-7 0,000 0,0 1818
C18:1,n-7 0,000 0,0 1818
C18:1,n-9 9,397 45,9 1818
C20:1,n-11 0,000 0,0 1818
C22:1,n-9 0,000 0,0 1818
C22:1,n-11 0,000 0,0 1818
C24:1,n-9 0,000 0,0 1818
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,269 11 1818
C18:3,n-3 0,540 2,63 1818
C18:4,n-3 0,000 0,0 1818
C20:2,n-6 0,000 0,0 1818
C20:3,n-3 0,000 0,0 1818
C20:3,n-6 0,000 0,0 1818
C20:5,n-3 0,000 0,0 1818
C22:5,n-3 0,000 0,0 1818
C22:6,n-3 0,000 0,0 1818
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0,0 1818
Sum mættede fedtsyrer 8,255 40,3 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 9,397 45,9 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 2,808 13,7 1003
Sum fedtsyrer 20,460 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,540 2,63 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,269 11 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,976 T 359.0
Isoleucin 293 300 T 359.0
Leucin 459 470 T 359.0
Lysin 264 270 T 359.0
Methionin 127 130 T 359.0
Cystin 107 110 T 359.0
Phenylalanin 312 320 T 359.0
Tyrosin 146 150 T 359.0
Threonin 205 210 T 359.0
Tryptofan 67 69 T 359.0
Valin 332 340 T 359.0
Arginin 273 280 T 359.0
Histidin 137 140 T 359.0
Alanin 244 250 T 359.0
Asparaginsyre 400 410 T 359.0
Glutaminsyre 1440 1470 T 359.0
Glycin 205 210 T 359.0
Prolin 468 480 T 359.0
Serin 351 360 T 359.0
Sum essentielle Aminosyrer 2187 T 359.0
Sum ikke essentielle aminosyrer 3620 T 359.0
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,70 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,930 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby