Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 352
Pop Corn (poppede majskærner)
Engelsk navn
Pop corn, oil and salt added
Taxonomisk navn
Zea mays L.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,900
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 2042 kJ 1003
Energi, kcal 488 kcal 1003
total-N 1,540 g 20 1165
Protein, total 9,6 g 20 1165
Protein, deklaration 9,6 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 61,8 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 53,7 g 1003
kulhydrat, deklaration 53,7 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 8,1 g 20 1165
Fedt, total 24,3 g 13,7 - 32,9 30 1165
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,2 g 20 1165
Tørstof 98,0 g 97 - 99 30 1165
Vand 2,0 g 1,000 - 3,000 30 1165
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 0,097 mg 20 1165
B2-vitamin, riboflavin 0,070 mg 20 1165
Niacin 2,46 NE 1003
niacin 1,43 mg 20 1165
B6-vitamin 0,200 mg 20 1165
Pantothensyre 0,280 mg 20 1165
Biotin 6,10 µg 20 1165
Folat 43,0 µg 20 1165
C-vitamin 71,0 mg 1003
L-ascorbinsyre 71,0 mg 20 1165
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 703 mg 30 - 1820 30 1165
Natrium, Na 400 mg 1 - 1140 30 1165
Kalium, K 182 mg 20 1165
Calcium, Ca 9,60 mg 20 1165
Phosphor, P 180 mg 20 1165
Jern, Fe 2,30 mg 20 1165
Kobber, Cu 0,160 mg 20 1165
Zink, Zn 2,48 mg 20 1165
Jod, I 0 µg 20 1165
Mangan, Mn 0,800 mg 20 1165
Chrom, Cr 7,00 µg 20 1165
Selen, Se 5,00 µg 20 1165
Molybdæn, Mo 0 µg 3 T 31
Nikkel, Ni 39,0 µg 20 1165
Kviksølv, Hg 0 µg 1 1348
Cadmium, Cd 1,00 µg 1 1348
Bly, Pb 8,00 µg 1 1348
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Serotonin 0,003 mg 2 1487
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 354 230 1345
Leucin 1220 790 1345
Lysin 262 170 1345
Methionin 185 120 1345
Cystin 154 100 1345
Phenylalanin 493 320 1345
Tyrosin 370 240 1345
Threonin 354 230 1345
Tryptofan 62 40 1345
Valin 462 300 1345
Arginin 400 260 1345
Histidin 262 170 1345
Alanin 724 470 1345
Asparaginsyre 616 400 1345
Glutaminsyre 1990 1290 1345
Glycin 354 230 1345
Prolin 862 560 1345
Serin 493 320 1345

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby