Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 364
Kvæde, rå
Engelsk navn
Quinces, raw
Taxonomisk navn
Cydonia oblonga Miller
Synonymer
Kvæder
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 39
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,700
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 254 kJ 1003
Energi, kcal 61 kcal 1003
total-N 0,064 g 1938
Protein, total 0,4 g 1938
Protein, deklaration 0,4 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 15,3 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 13,4 g 1003
kulhydrat, deklaration 13,4 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 1,9 g 1938
Fedt, total 0,1 g 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,4 g 1938
Tørstof 16,2 g 1938
Vand 83,8 g 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 2,00 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 24,0 µg 1003
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
B1-vitamin 0,020 mg 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,030 mg 1938
Niacin 0,200 NE 1003
niacin 0,200 mg 1938
B6-vitamin 0,040 mg 1938
Pantothensyre 0,081 mg 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 15,0 mg 1003
L-ascorbinsyre 15,0 mg 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 4,00 mg 1938
Kalium, K 197 mg 1938
Calcium, Ca 11,0 mg 1938
Magnesium, Mg 8,00 mg 2 1938
Phosphor, P 17,0 mg 1938
Jern, Fe 0,700 mg 1938
Kobber, Cu 0,130 mg 1 1938
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Crude fibre 1,70 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1938
C6:0 0,000 0,00 1938
C8:0 0,000 0,00 1938
C10:0 0,000 0,00 1938
C12:0 0,000 0,00 1938
C14:0 0,000 0,00 1938
C16:0 0,007 7,45 1342
C18:0 0,002 2,13 1342
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,000 0,00 1938
C18:1,n-9 0,036 38,3 1342
C20:1,n-11 0,000 0,00 1938
C22:1,n-9 0,000 0,00 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,049 52,1 1342
C18:3,n-3 0,000 0,00 1938
C18:4,n-3 0,000 0,00 1938
C20:4,n-6 0,000 0,00 1938
C20:5,n-3 0,000 0,00 1938
C22:5,n-3 0,000 0,00 1938
C22:6,n-3 0,000 0,00 1938
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,009 9,57 1003
Sum monoumættede 0,036 38,3 1003
Sum polyumættede 0,049 52,1 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,094 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 0,00 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,049 52,1 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1938

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby