DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 364
Kvæde, rå
Engelsk navn
Quinces, raw
Taxonomisk navn
Cydonia oblonga (Miller, 1768)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 254 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 254 kJ 1003
Energi (kcal) 60 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 60 kcal 1003
Protein 0,4 g 1938
Protein, deklaration 0,4 g 1938
Kulhydrat difference 15,3 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 13,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 13,4 g 1003
Kostfibre 1,9 g 1938
Fedt 0,1 g 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,01 g 1003
Aske 0,4 g 1938
Tørstof 16,2 g 1938
Vand 83,8 g 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 4,00 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 24,0 µg 1003
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0,1000 α-TE 1 2135
Thiamin (B1-vitamin) 0,0200 mg 1938
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0300 mg 1938
Niacinækvivalent 0,200 NE 1003
Niacin 0,200 mg 1938
B6-vitamin 0,0400 mg 1938
Pantotensyre 0,0810 mg 1938
Folat 3,00 µg 1 2135
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 15,0 mg 1003
Ascorbinsyre 15,0 mg 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 4,00 mg 1938
Kalium 197 mg 1938
Calcium 11,0 mg 1938
Magnesium 8,00 mg 2 1938
Jern 0,700 mg 1938
Kobber 0,130 mg 1 1938
Zink 0,1000 mg 1 2135
Selen 1,000 µg 1 2135
Fosfor 17,0 mg 1938
Jod 0,400 µg 1 2137
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 6,30 g 1 2141
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 2141
Crude fibre 1,70 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 1938
C6:0 0,000 0,0 1938
C8:0 0,000 0,0 1938
C10:0 0,000 0,0 1938
C12:0 0,000 0,0 1938
C14:0 0,000 0,0 1938
C16:0 0,005 7,44 1342
C18:0 0,001 2,12 1342
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,000 0,0 1938
C18:1,n-9 0,027 38,2 1342
C20:1,n-11 0,000 0,0 1938
C22:1,n-9 0,000 0,0 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,036 52,1 1342
C18:3,n-3 0,000 0,0 1938
C18:4,n-3 0,000 0,0 1938
C20:4,n-6 0,000 0,0 1938
C20:5,n-3 0,000 0,0 1938
C22:5,n-3 0,000 0,0 1938
C22:6,n-3 0,000 0,0 1938
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,007 9,57 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,027 38,2 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,036 52,1 1003
Sum fedtsyrer 0,070 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,036 52,1 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,064 1938
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 39 1996
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,700 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby