Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 367
Dressing, blue cheese
Engelsk navn
Salad dressing, blue cheese
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,956
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 2143 kJ 1003
Energi, kcal 512 kcal 1003
total-N 0,768 g 1 1938
Protein, total 4,8 g 1 1938
Protein, deklaration 4,8 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 7,4 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 7,4 g 1003
kulhydrat, deklaration 7,4 g 1003
Kostfiber 0,0 g 1938
Fedt, total 52,3 g 1938
Alkohol 0,0 g 1938
Aske 3,2 g 1 1938
Tørstof 67,7 g 1 1938
Vand 32,3 g 1 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 66,3 RE 1003
Retinol 65,0 µg 1938
ß-caroten 16,0 µg 1938
E-vitamin 6,00 α-TE 1003
alfa-tokoferol 6,00 mg 1938
gamma-tokoferol 43,0 mg 1003
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,010 mg 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,100 mg 1938
Niacin 1,27 NE 1003
niacin 0,100 mg 1938
B6-vitamin 0,037 mg 1938
Pantothensyre 0,388 mg 1938
Folat 26,0 µg 1938
B12-vitamin 0,270 µg 1938
C-vitamin 2,00 mg 1003
L-ascorbinsyre 2,00 mg 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 1094 mg 1938
Kalium, K 37,0 mg 1938
Calcium, Ca 81,0 mg 1938
Magnesium, Mg 0 mg 1938
Phosphor, P 74,0 mg 1938
Jern, Fe 0,200 mg 1938
Zink, Zn 0,270 mg 1938
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Crude fibre 0,100 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1342
C6:0 0,000 0,00 1342
C8:0 0,000 0,00 1342
C10:0 0,000 0,00 1342
C12:0 0,102 0,20 1342
C14:0 0,613 1,23 1342
C16:0 6,65 13,3 1342
C18:0 2,45 4,91 1342
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,307 0,61 1342
C18:1,n-9 12,1 24,1 1342
C20:1,n-11 0,000 0,00 1342
C22:1,n-9 0,000 0,00 1342
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 24,0 48,1 1342
C18:3,n-3 3,78 7,57 1342
C18:4,n-3 0,000 0,00 1342
C20:4,n-6 0,000 0,00 1342
C20:5,n-3 0,000 0,00 1342
C22:5,n-3 0,000 0,00 1342
C22:6,n-3 0,000 0,00 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 9,82 19,6 1003
Sum monoumættede 12,4 24,7 1003
Sum polyumættede 27,8 55,6 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 50,0 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 3,78 7,57 1003
Sum n-6 fedtsyrer 24,0 48,1 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 17 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 253 330 1342
Leucin 430 560 1342
Lysin 415 540 1342
Methionin 131 170 1342
Cystin 24 31 1342
Phenylalanin 246 320 1342
Tyrosin 292 380 1342
Threonin 177 230 1342
Tryptofan 70 91 1342
Valin 346 450 1342
Arginin 161 210 1342
Histidin 169 220 1342
Alanin 146 190 1342
Asparaginsyre 323 420 1342
Glutaminsyre 1170 1520 1342
Glycin 92 120 1342
Prolin 468 610 1342
Serin 253 330 1342

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby