DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 367
Dressing, blue cheese
Engelsk navn
Salad dressing, blue cheese
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 2143 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 2183 kJ 1003
Energi (kcal) 520 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 529 kcal 1003
Protein 4,8 g 1 1938
Protein fra Aminosyrer 4,5 g 1003
Protein, deklaration 4,8 g 1 1938
Kulhydrat difference 7,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 7,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 9,8 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1938
Fedt 52,3 g 1938
Alkohol 0,0 g 1938
Salt deklaration 2,73 g 1003
Aske 3,2 g 1 1938
Tørstof 67,7 g 1 1938
Vand 32,3 g 1 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 67,7 RE 1003
Retinol 65,0 µg 1938
beta-Caroten 16,0 µg 1938
E-vitamin 6,00 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 6,00 mg 1938
gamma-Tokoferol 43,0 mg 1003
K1-vitamin 0 µg 1655
K-vitamin 0 µg
Thiamin (B1-vitamin) 0,01000 mg 1938
Riboflavin (B2-vitamin) 0,1000 mg 1938
Niacinækvivalent 1,26 NE 1003
Niacin 0,1000 mg 1938
B6-vitamin 0,0370 mg 1938
Pantotensyre 0,388 mg 1938
Folat 26,0 µg 1938
B12-vitamin 0,270 µg 1938
C-vitamin 2,00 mg 1003
Ascorbinsyre 2,00 mg 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 1090 mg 1938
Kalium 37,0 mg 1938
Calcium 81,0 mg 1938
Magnesium 0 mg 1938
Jern 0,200 mg 1938
Zink 0,270 mg 1938
Fosfor 74,0 mg 1938
Sum mineraler 1290 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 7,70 g 1 2141
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 2,10 g 1 2141
Crude fibre 0,1000 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 1342
C6:0 0,000 0,0 1342
C8:0 0,000 0,0 1342
C10:0 0,000 0,0 1342
C12:0 0,102 0,204 1342
C14:0 0,613 1,22 1342
C16:0 6,646 13,2 1342
C18:0 2,454 4,9 1342
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,307 0,613 1342
C18:1,n-9 12,065 24,1 1342
C20:1,n-11 0,000 0,0 1342
C22:1,n-9 0,000 0,0 1342
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 24,028 48 1342
C18:3,n-3 3,783 7,56 1342
C18:4,n-3 0,000 0,0 1342
C20:4,n-6 0,000 0,0 1342
C20:5,n-3 0,000 0,0 1342
C22:5,n-3 0,000 0,0 1342
C22:6,n-3 0,000 0,0 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 9,816 19,6 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 12,372 24,7 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 27,811 55,6 1003
Sum fedtsyrer 49,999 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 3,783 7,56 1003
Sum n-6 fedtsyrer 24,028 48 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 17 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,768 1938
Isoleucin 253 330 1342
Leucin 430 560 1342
Lysin 415 540 1342
Methionin 131 170 1342
Cystin 24 31 1342
Phenylalanin 246 320 1342
Tyrosin 292 380 1342
Threonin 177 230 1342
Tryptofan 70 91 1342
Valin 346 450 1342
Arginin 161 210 1342
Histidin 169 220 1342
Alanin 146 190 1342
Asparaginsyre 323 420 1342
Glutaminsyre 1170 1520 1342
Glycin 92 120 1342
Prolin 468 610 1342
Serin 253 330 1342
Sum essentielle Aminosyrer 2235,65
Sum ikke essentielle aminosyrer 2926,85
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 17,9 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,956 1003
Massefylde 1,1 1 2026

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby