DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 372
Tang, agar, tørret
Engelsk navn
Seaweed, agar, dried
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1268 kJ 1003
Energi, kcal 299 kcal 1003
Nitrogen, total 0,368 g 1347
Protein, videnskabelig 2,3 g 1347
Protein, deklaration 2,3 g 1347
Kulhydrat, difference 74,3 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 69,3 g 1003
Kulhydrat, deklaration 69,3 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 5,0 g 2007
Fedt, total 0,3 g 1347
Alkohol 0,0 g 1347
Aske 3,2 g 1347
Tørstof 80,1 g 1347
Vand 19,9 g 1347
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1347
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1347
B1-vitamin 0 mg 1347
B2-vitamin, riboflavin 0 mg 1347
Niacinækvivalent 0 NE 1003
Niacin 0 mg 1347
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1347
beta-caroten 0 µg 1347
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 4,00 mg 1347
Kalium, K 29,0 mg 1347
Calcium, Ca 690 mg 1347
Fosfor, P 14,0 mg 1347
Jern, Fe 9,00 mg 1347
Kobber, Cu 0,500 mg 1079
Zink, Zn 1,000 mg 1079
Jod, I 36000 µg 1079
Selen, Se 0 µg 1079
Nikkel, Ni 200 µg 1079
Kviksølv, Hg 1,000 µg 1079
Arsen, As 5000 µg 1079
Cadmium, Cd 50,0 µg 1079
Bly, Pb 25,0 µg 1079
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Fedtsyrer, total 0,240 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1347

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby