Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 372
Tang, agar, tørret
Engelsk navn
Seaweed, agar, dried
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1268 kJ 1003
Energi, kcal 303 kcal 1003
total-N 0,368 g 1347
Protein, total 2,3 g 1347
Protein, deklaration 2,3 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 74,3 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 69,3 g 1003
kulhydrat, deklaration 69,3 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 5,0 g 2007
Fedt, total 0,3 g 1347
Alkohol 0,0 g 1347
Aske 3,2 g 1347
Tørstof 80,1 g 1347
Vand 19,9 g 1347
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1347
ß-caroten 0 µg 1347
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1347
B1-vitamin 0 mg 1347
B2-vitamin, riboflavin 0 mg 1347
Niacin 0 NE 1003
niacin 0 mg 1347
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1347
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 4,00 mg 1347
Kalium, K 29,0 mg 1347
Calcium, Ca 690 mg 1347
Phosphor, P 14,0 mg 1347
Jern, Fe 9,00 mg 1347
Kobber, Cu 0,500 mg 1079
Zink, Zn 1,00 mg 1079
Jod, I 36000 µg 1079
Selen, Se 0 µg 1079
Nikkel, Ni 200 µg 1079
Kviksølv, Hg 1,00 µg 1079
Arsen, As 5000 µg 1079
Cadmium, Cd 50,0 µg 1079
Bly, Pb 25,0 µg 1079
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1347

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby