Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 38
Peberfrugt, rød, rå
Engelsk navn
Pepper, sweet, red, raw
Taxonomisk navn
Capsicum annuum L. var grossum (L.) Terpø
Synonymer
Peberfrugter
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 15 11 1015, 1879
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 137 kJ 1003
Energi, kcal 33 kcal 1003
total-N 0,208 g 0,128 - 0,304 11 1073, 1825
Protein, total 1,3 g 0,800 - 1,900 11 1073, 1825
Protein, deklaration 1,3 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 6,8 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 5,1 g 1003
kulhydrat, deklaration 5,1 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 1,7 g 1,52 - 1,93 4 1305
Fedt, total 0,4 g 0,4 0,4 - 0,4 2 1073, 1825
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,6 g 0,4 - 0,8 11 1073, 1825
Tørstof 9,1 g 6,400 - 11,400 16 1073, 1305, 1879
Vand 90,9 g 88,600 - 93,600 16 1073, 1305, 1879
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 106 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 1270 µg 1023 395 - 2650 4 1808
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
E-vitamin 2,90 α-TE 1003
alfa-tokoferol 2,90 mg 1,73 - 4,17 4 1034
B1-vitamin 0,050 mg 0,043 - 0,058 4 1305
B2-vitamin, riboflavin 0,094 mg 0,076 - 0,126 4 1305
Niacin 1,72 NE 1003
niacin 1,60 mg 0,96 - 2,01 3 1018
B6-vitamin 0,305 mg 0,244 - 0,420 4 1305
Pantothensyre 0,270 mg 1352
Folat 88,0 µg 71 - 103 4 1305
Frit folat 23,0 µg 16,7 - 32,0 4 1374
B12-vitamin 0 µg 1352
C-vitamin 191 mg 1003
L-ascorbinsyre 187 mg 149 - 240 11 1073, 1305
L-dehydroascorbinsyre 4,00 mg 1837
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 5,00 mg 3,9 - 7,8 5 1058
Kalium, K 247 mg 217 - 335 9 1058, 1305
Calcium, Ca 5,78 mg 3,88 - 7,80 6 1015
Magnesium, Mg 12,7 mg 9,69 - 15,2 9 1058, 1305
Phosphor, P 30,5 mg 22,4 - 40,0 6 1015
Jern, Fe 0,481 mg 0,29 - 0,96 11 1043, 1305
Kobber, Cu 0,080 mg 0,053 - 0,140 5 1348
Zink, Zn 0,220 mg 0,16 - 0,28 4 1305
Jod, I 0,400 µg 0,25 - 0,75 3 1055
Mangan, Mn 0,100 mg 0,072 - 0,130 5 1348
Chrom, Cr 1,00 µg 0,5 - 2,0 5 1348
Selen, Se 0,100 µg 0,0 - 0,6 26 1914
Molybdæn, Mo 70,0 µg 10 - 140 2 1348
Nikkel, Ni 10,0 µg 5 - 20 5 1348
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Serotonin 0,003 mg 2 1487
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 2,86 g 2,95 2,3 - 3,4 6 1314, 1879
Glucose 2,31 g 2,40 1,57 - 2,8 6 1314, 1879
Monosaccharider, total 5,17 g 1003
Lactose 0 g 1655
Maltose 0 g 0 2 1314, 1879
Saccharose 0,008 g 0,000 0 - 0,05 6 1314, 1879
Disaccharider, total 0,008 g 1003
Raffinose 0 g 0 5 1879
Andre sukkerarter 0 g 0 5 1879
Sukkerarter, ialt 5,18 g 1003
Stivelse 0 g 1314
(a)Hexoses 0,240 g 1314
(b)Pentoses 0,060 g 1314
(c)UronicAcids 0,710 g 1314
Cellulose 0,670 g 1314
Lignin 0,290 g 1314
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,062 19,4 T 37
C18:0 0,020 6,33 T 37
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C18:1,n-9 0,012 3,80 T 37
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,143 44,7 T 37
C18:3,n-3 0,082 25,7 T 37
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,082 25,7 1003
Sum monoumættede 0,012 3,76 1003
Sum polyumættede 0,225 70,5 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,319 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,082 25,7 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,143 44,8 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 40 190 T 37
Leucin 52 250 T 37
Lysin 60 290 T 37
Methionin 10 50 T 37
Cystin 10 50 T 37
Phenylalanin 40 190 T 37
Tyrosin 19 93 T 37
Threonin 42 200 T 37
Tryptofan 7 36 T 37
Valin 60 290 T 37
Arginin 50 240 T 37
Histidin 21 100 T 37
Alanin 50 240 T 37
Asparaginsyre 171 820 T 37
Glutaminsyre 179 860 T 37
Glycin 44 210 T 37
Prolin 33 160 T 37
Serin 62 300 T 37

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby