DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym, gruppe eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 383
Bitter, sød, uspec.
Engelsk navn
BITTER, sweet, all types, average values
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
FCF 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 830 kJ 1003
Energi, kcal 265 kcal 1003
total-N 0,000 g 1321
Protein, total 0,0 g 1321
Protein, deklaration 0,0 g 1321
Kulhydrat, difference 18,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 18,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 18,0 g 1003
Tilsat sukker 18,0 g 1321
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt, total 0,0 g 1321
Alkohol 27,6 g 1321
Aske 0,5 g 2007
Tørstof 46,1 g 1003
Vand 53,9 g 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kobber, Cu 0,0220 mg 0,02 0,01 - 0,04 7 1088
Zink, Zn 0,0350 mg 0,03 0,019 - 0,057 7 1088
Cadmium, Cd 0,160 µg 0,16 - 0,31 7 1088
Bly, Pb 3,40 µg 1,8 - 13 7 1088
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby