DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 384
Bønnespirer, adzuki, rå
Engelsk navn
Bean, adzuki, sprouted, raw
Taxonomisk navn
Vigna angularis (Willdenow, 1802) (Ohwi & H.Ohashi, 1969)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 568 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 568 kJ 1003
Energi (kcal) 135 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 135 kcal 1003
Protein 10,0 g 1321
Protein, deklaration 10,0 g 1321
Kulhydrat difference 24,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 18,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 18,8 g 1003
Kostfibre 5,2 g 1321
Fedt 1,0 g 1321
Alkohol 0,0 g 1321
Salt deklaration 0,01 g 4 1003
Aske 0,8 g 1001
Tørstof 35,8 g 1001
Vand 64,2 g 1001
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
Folat 100,0 µg 6 1803
B12-vitamin 0 µg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 6,00 mg 4 T 978.0
Calcium 44,3 mg 25,3 - 54,9 6 1015
Fosfor 174 mg 164 - 195 6 1015
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0,800 g 1 2135
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 18,0 g 1 1001
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum fedtsyrer 0,700 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 1,600 1321
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 14,4 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1996
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,700 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby