DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 384
Bønnespirer, adzuki, rå
Engelsk navn
Bean, adzuki, sprouted, raw
Taxonomisk navn
Vigna angularis (Willd.) Ohwi & H. Ohashi var. angularis
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,700
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 568 kJ 1003
Energi, kcal 135 kcal 1003
Nitrogen, total 1,600 g 1321
Protein, videnskabelig 10,0 g 1321
Protein, deklaration 10,0 g 1321
Kulhydrat, difference 24,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 18,8 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 18,8 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1321
Kostfibre 5,2 g 1321
Fedt, total 1,0 g 1321
Alkohol 0,0 g 1321
Aske 0,8 g 1001
Tørstof 35,8 g 1001
Vand 64,2 g 1001
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
Folat 100,0 µg 6 1803
B12-vitamin 0 µg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Calcium, Ca 44,3 mg 25,3 - 54,9 6 1015
Fosfor, P 174 mg 164 - 195 6 1015
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Fedtsyrer, total 0,700 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby