Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 384
Bønnespirer, adzuki, rå
Engelsk navn
Bean, adzuki, sprouted, raw
Taxonomisk navn
Vigna angularis (Willd.) Ohwi & H. Ohashi var. angularis
Synonymer
azuki, azukibønne, adzukibønne
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,700
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 568 kJ 1003
Energi, kcal 136 kcal 1003
total-N 1,600 g 1321
Protein, total 10,0 g 1321
Protein, deklaration 10,0 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 24,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 18,8 g 1003
kulhydrat, deklaration 18,8 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1321
Kostfiber 5,2 g 1321
Fedt, total 1,0 g 1321
Alkohol 0,0 g 1321
Aske 0,8 g 1001
Tørstof 35,8 g 1001
Vand 64,2 g 1001
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
Folat 100 µg 6 1803
B12-vitamin 0 µg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Calcium, Ca 44,3 mg 25,3 - 54,9 6 1015
Phosphor, P 174 mg 164 - 195 6 1015
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby