DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 386
Pop corn, mikroovn
Engelsk navn
Pop corn, microwave oven
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 2109 kJ 1003
Energi (kcal) 505 kcal 1003
Protein 9,6 g 20 T 352.0
Protein, deklaration 9,6 g 20 T 352.0
Kulhydrat difference 60,3 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 52,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 52,2 g 1003
Kostfibre 8,1 g 20 T 352.0
Fedt 26,8 g 25,2 - 32,9 15 1165
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,33 g 5 1003
Aske 2,2 g 20 T 352.0
Tørstof 99,0 g 99 - 99 5 1165
Vand 1,0 g 1 - 1 5 1165
Nitrogen 1,540 g 20 T 352.0
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
D-vitamin 0,160 µg 1 2135
Cholin 12,6 mg 1 2187
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 530 mg 410 - 650 5 1165
Calcium 9,60 mg 20 T 352.0
Jern 2,30 mg 20 T 352.0
Zink 2,48 mg 20 T 352.0
Selen 5,00 µg 20 T 352.0
Fosfor 180 mg 20 T 352.0
Chlorid 950 mg 740 - 1230 5 1165
Jod 0 µg 20 T 352.0
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0,600 g 1 2141
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Stivelse/Glykogen 51,6 g 1 1001
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,000 0,0 1165
C10:0 0,000 0,0 1165
C12:0 0,373 1,55 1165
C14:0 0,223 0,926 1165
C16:0 5,327 22,1 1165
C18:0 1,800 7,48 1165
C20:0 0,137 0,571 1165
C22:0 0,000 0,0 1165
C24:0 0,000 0,0 1165
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,000 0,0 1165
C18:1,n-7 0,000 0,0 1165
C18:1,n-9 6,499 27 1165
C20:1,n-11 0,000 0,0 1165
C18:1,trans 6,072 25,2 1165
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 3,196 13,2 1165
C18:3,n-3 0,000 0,0 1165
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,415 1,72 1165
Sum mættede fedtsyrer 7,860 32,6 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 6,499 27 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 3,196 13,2 1003
Sum transfedtsyrer 6,072 25,2 1003
Sum fedtsyrer 24,043 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum n-6 fedtsyrer 3,196 13,2 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,896 10 1165

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby