Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 389
Loquat, japansk mispel, rå
Engelsk navn
Loquat, raw
Taxonomisk navn
Eriobotrya japonica (Thunb.) Lindley
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 38
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,700
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 206 kJ 1003
Energi, kcal 49 kcal 1003
total-N 0,069 g 1 1938
Protein, total 0,4 g 1 1938
Protein, deklaration 0,4 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 12,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 10,4 g 1003
kulhydrat, deklaration 10,4 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 1,7 g 1938
Fedt, total 0,2 g 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,5 g 1938
Tørstof 13,3 g 13 1938
Vand 86,7 g 13 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
D-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,019 mg 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,024 mg 1938
Niacin 0,263 NE 1003
niacin 0,180 mg 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 1,00 mg 1003
L-ascorbinsyre 1,00 mg 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 1,00 mg 2 1938
Kalium, K 266 mg 4 1938
Calcium, Ca 16,0 mg 4 1938
Magnesium, Mg 13,0 mg 2 1938
Phosphor, P 27,0 mg 3 1938
Jern, Fe 0,280 mg 3 1938
Kobber, Cu 0,040 mg 1 1938
Zink, Zn 0,050 mg 1 1938
Mangan, Mn 0,148 mg 1 1938
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Crude fibre 0,500 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1938
C6:0 0,000 0,00 1938
C8:0 0,000 0,00 1938
C10:0 0,000 0,00 1938
C12:0 0,001 0,73 1342
C14:0 0,001 0,73 1342
C16:0 0,032 23,5 1342
C18:0 0,004 2,94 1342
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,000 0,00 1938
C18:1,n-9 0,008 5,88 1342
C20:1,n-11 0,000 0,00 1938
C22:1,n-9 0,000 0,00 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,077 56,6 1342
C18:3,n-3 0,013 9,56 1342
C18:4,n-3 0,000 0,00 1938
C20:4,n-6 0,000 0,00 1938
C20:5,n-3 0,000 0,00 1938
C22:5,n-3 0,000 0,00 1938
C22:6,n-3 0,000 0,00 1938
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,038 27,9 1003
Sum monoumættede 0,008 5,88 1003
Sum polyumættede 0,090 66,2 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,136 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,013 9,56 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,077 56,6 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 15 220 1342
Leucin 26 380 1342
Lysin 23 330 1342
Methionin 4 58 1342
Cystin 6 87 1342
Phenylalanin 14 200 1342
Tyrosin 13 190 1342
Threonin 15 220 1342
Tryptofan 5 73 1342
Valin 21 310 1342
Arginin 14 200 1342
Histidin 7 100 1342
Alanin 24 350 1342
Asparaginsyre 58 840 1342
Glutaminsyre 61 890 1342
Glycin 20 290 1342
Prolin 27 390 1342
Serin 20 290 1342

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby