DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 389
Loquat, japansk mispel, rå
Engelsk navn
Loquat, raw
Taxonomisk navn
Rhaphiolepis bibas (Loureiro, 1790) (Galasso & Banfi, 2020)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 206 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 135 kJ 1003
Energi (kcal) 49 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 32 kcal 1003
Protein 0,4 g 1 1938
Protein fra Aminosyrer 0,3 g 1003
Protein, deklaration 0,4 g 1 1938
Kulhydrat difference 12,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 10,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 6,3 g 1003
Kostfibre 1,7 g 1938
Fedt 0,2 g 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,00 g 2 1003
Aske 0,5 g 1938
Tørstof 13,3 g 13 1938
Vand 86,7 g 13 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
D-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,0190 mg 1938
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0240 mg 1938
Niacinækvivalent 0,264 NE 1003
Niacin 0,180 mg 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 1,000 mg 1003
Ascorbinsyre 1,000 mg 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 1,000 mg 2 1938
Kalium 266 mg 4 1938
Calcium 16,0 mg 4 1938
Magnesium 13,0 mg 2 1938
Jern 0,280 mg 3 1938
Kobber 0,0400 mg 1 1938
Zink 0,0500 mg 1 1938
Mangan 0,148 mg 1 1938
Fosfor 27,0 mg 3 1938
Sum mineraler 323 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 6,30 g 1 2141
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 2141
Crude fibre 0,500 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 1938
C6:0 0,000 0,0 1938
C8:0 0,000 0,0 1938
C10:0 0,000 0,0 1938
C12:0 0,001 0,735 1342
C14:0 0,001 0,735 1342
C16:0 0,033 23,5 1342
C18:0 0,004 2,94 1342
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,000 0,0 1938
C18:1,n-9 0,008 5,88 1342
C20:1,n-11 0,000 0,0 1938
C22:1,n-9 0,000 0,0 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,079 56,6 1342
C18:3,n-3 0,013 9,55 1342
C18:4,n-3 0,000 0,0 1938
C20:4,n-6 0,000 0,0 1938
C20:5,n-3 0,000 0,0 1938
C22:5,n-3 0,000 0,0 1938
C22:6,n-3 0,000 0,0 1938
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,039 27,9 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,008 5,88 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,093 66,1 1003
Sum fedtsyrer 0,140 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,013 9,55 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,079 56,6 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,069 1938
Isoleucin 15 220 1342
Leucin 26 380 1342
Lysin 23 330 1342
Methionin 4 58 1342
Cystin 6 87 1342
Phenylalanin 14 200 1342
Tyrosin 13 190 1342
Threonin 15 220 1342
Tryptofan 5 73 1342
Valin 21 310 1342
Arginin 14 200 1342
Histidin 7 100 1342
Alanin 24 350 1342
Asparaginsyre 58 840 1342
Glutaminsyre 61 890 1342
Glycin 20 290 1342
Prolin 27 390 1342
Serin 20 290 1342
Sum essentielle Aminosyrer 130,479
Sum ikke essentielle aminosyrer 243,363
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 38 1996
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,700 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby