DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 392
Wienerbrød, smørkrans
Engelsk navn
Danish pastry, butter ring
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1953 kJ 1003
Energi (kcal) 469 kcal 1003
Protein 4,3 g 2,99 - 5,3 3 1062
Protein fra Aminosyrer 3,8 g 1003
Protein, deklaration 4,7 g 3,28 - 5,81 3 1062
Kulhydrat difference 44,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 41,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 41,3 g 1003
Kostfibre 3,0 g 2 - 4,86 20 T 230.0
Fedt 31,0 g 28,7 - 32,7 3 1062
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,71 g 3 1003
Aske 0,8 g 1003
Tørstof 80,8 g 79 - 81,9 3 1062
Vand 19,2 g 18,1 - 21 3 1062
Nitrogen 0,754 g 0,526 - 0,93 3 1062
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
E-vitamin 1,10 α-TE
alfa-Tokoferol 1,10 mg 0,5 - 1,79 4 1034
alfa-Tokotrienol 0,250 mg 0,09 - 0,31 4 1034
Thiamin (B1-vitamin) 0,0650 mg 0,056 - 0,083 6 1019
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0600 mg 1065
Niacinækvivalent 1,24 NE 1003
Niacin 0,550 mg 0,45 - 0,7 4 1018
B6-vitamin 0,0450 mg 0,037 - 0,075 5 1025
Cholin 21,8 mg 1 2187
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 286 mg 259 - 326 3 1062
Kalium 92,0 mg 75 - 117 3 1062
Calcium 33,0 mg 1347
Magnesium 12,0 mg 11,2 - 13,2 3 1058
Jern 0,400 mg 1043
Zink 0,820 mg 1346
Fosfor 102 mg 1346
Jod 5,90 µg 1,75 - 10,1 5 1055
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 17,0 g 1 T 280.0
Stivelse/Glykogen 24,7 g 1 1004
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,135 0,458 T 1018.0
C10:0 0,046 0,157 T 1018.0
C12:0 2,165 7,33 T 1018.0
C14:0 0,816 2,76 T 1018.0
C16:0 5,721 19,3 T 1018.0
C18:0 3,209 10,8 T 1018.0
C20:0 0,000 0,0 T 1018.0
C22:0 0,000 0,0 T 1018.0
C24:0 0,000 0,0 T 1018.0
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 T 1018.0
C16:1,n-7 0,000 0,0 T 1018.0
C18:1,n-7 0,437 1,48 T 1018.0
C18:1,n-9 10,013 33,9 T 1018.0
C20:1,n-11 0,197 0,668 T 1018.0
C22:1,n-9 0,000 0,0 T 1018.0
C24:1,n-9 0,000 0,0 T 1018.0
C18:1,trans 0,000 0,0 T 1018.0
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 4,948 16,7 T 1018.0
C18:3,n-3 1,206 4,08 T 1018.0
C18:3,n-6 0,000 0,0 T 1018.0
C22:6,n-3 0,000 0,0 T 1018.0
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,619 2,09 T 1018.0
Sum mættede fedtsyrer 12,092 40,9 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 10,647 36 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 6,154 20,8 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum fedtsyrer 29,512 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 1,206 4,08 1003
Sum n-6 fedtsyrer 4,948 16,7 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 204 270 T 280.0
Leucin 332 440 T 280.0
Lysin 121 160 T 280.0
Methionin 75 100 T 280.0
Cystin 74 98 T 280.0
Phenylalanin 219 290 T 280.0
Tyrosin 98 130 T 280.0
Threonin 136 180 T 280.0
Tryptofan 41 55 T 280.0
Valin 226 300 T 280.0
Arginin 219 290 T 280.0
Histidin 98 130 T 280.0
Alanin 166 220 T 280.0
Asparaginsyre 264 350 T 280.0
Glutaminsyre 1300 1720 T 280.0
Glycin 181 240 T 280.0
Prolin 385 510 T 280.0
Serin 219 290 T 280.0
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,70 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,952 T 1018.0

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby