DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 393
Nøddepasta med cacao, smørepålæg
Engelsk navn
Nut paste with cacao, spreads
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,956
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 2192 kJ 1003
Energi, kcal 525 kcal 1003
Nitrogen, total 1,120 g 1358
Protein, videnskabelig 7,0 g 1358
Protein, deklaration 7,0 g 1358
Kulhydrat, difference 59,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 54,5 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 54,5 g 1003
Tilsat sukker 55,0 g 1919
Kostfibre 4,5 g 1358
Fedt, total 30,0 g 1358
Alkohol 0,0 g 1358
Aske 2,0 g 1001
Tørstof 98,0 g 1358
Vand 2,0 g 1358
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 400 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,1000 mg 1358
B2-vitamin, riboflavin 0,200 mg 1358
Niacinækvivalent 1,60 NE 1003
Niacin 1,60 mg 1358
B6-vitamin 0,0600 mg 1358
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 1,000 mg 1003
L-ascorbinsyre 1,000 mg 1358
beta-caroten 4800 µg 1358
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 10,00 mg 1358
Kalium, K 20,0 mg 1358
Calcium, Ca 148 mg 1358
Fosfor, P 183 mg 1358
Zink, Zn 1,48 mg 1311
Jod, I 17,0 µg 7,7 - 25 4 T 675
Selen, Se 4,20 µg 1311
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, total 54,0 g 1358
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Fedtsyrer, total 28,680 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby